fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Pot face publicitate pe WhatsApp?

După cum am menționat mai sus, puteți încă să faceți publicitate direct pe WhatsApp. Cu toate acestea, atunci când creați reclame fie pentru Facebook, fie pentru Instagram, aveți opțiunea de a trimite persoanele care dau clic pe acele reclame direct pe WhatsApp.

De asemenea a fost întrebat, Care este cel mai bun mod pentru întreprinderile mici de a folosi WhatsApp? Pentru întreprinderile mici, WhatsApp are o soluție: WhatsApp Business. Această aplicație este disponibilă pentru Android și iOS, dar este accesibilă și ca platformă online numită WhatsApp Web pe care o puteți utiliza în browser dacă aveți deja un cont de afaceri configurat pentru compania dvs.

De asemenea a fost întrebat, WhatsApp Business este gratuit de utilizat? WhatsApp Business se poate descărca gratuit și a fost creat având în vedere proprietarul unei mici afaceri. … WhatsApp poate ajuta, de asemenea, companiile mijlocii și mari să ofere asistență pentru clienți și să le livreze notificări importante clienților.

  Întrebări frecvente:

  Cum trimit un mesaj de marketing pe WhatsApp?

  Pasul 1: pe tabloul de bord WATI, navigați la fila „Transmisiuni”. Pasul 2: Faceți clic pe butonul „New Broadcast” din partea dreaptă sus. Pasul 3: Adăugați numele difuzării, alegeți șablonul de mesaj WhatsApp și alegeți ora la care doriți să trimiteți mesajul. Faceți clic pe „Următorul”.

  Cum îmi fac reclamă la telefon?

  Trimiteți prin poștă o broșură sau trimiteți un e-mail în care sunt prezentate caracteristicile telefonului mobil despre care ați stabilit că vor atrage baza dvs. de clienți. Folosiți fotografii pentru a vă ilustra în continuare punctele. De exemplu, dacă o caracteristică pe care o promovați este un ecran tactil lat și clar, includeți o fotografie a ecranului telefonului.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE