fbpx
7.5 C
New York City
vineri, aprilie 19, 2024

Pot folosi fotografii de stoc gratuite pe site-ul meu?

Iată cum să utilizați fotografiile de stoc în mod legal: atâta timp cât sunt etichetate pentru uz comercial, puteți utiliza fotografii de stoc în mai multe modele și proiecte cu scop de profit, inclusiv site-uri web, marketing și publicitate, branding și multe altele.

În mod similar, Pixabay este într-adevăr gratuit? Tot conținutul (de exemplu, imagini, videoclipuri, muzică) de pe Pixabay poate fi folosit gratuit pentru utilizare comercială și necomercială în format tipărit și digital, cu excepția cazurilor menționate la „Ce nu este permis”. Atribuirea nu este necesară. … Puteți face modificări conținutului de la Pixabay.

  De asemenea a fost întrebat, Pexels este fără drepturi de autor? Puteți folosi toate imaginile gratuit, chiar și pentru uz comercial. Toate imaginile sunt complet libere de drepturi de autor și licențiate sub licența Pexels. Folosiți-le pentru orice proiect doriți.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Este iStock fără drepturi de autor?

  Când descărcați o fotografie pe iStock, achiziționați o licență fără drepturi de autor care vă oferă dreptul de a utiliza fotografia respectivă într-o varietate largă de utilizări, inclusiv: publicitate, publicare, site-uri web, bloguri și prezentări. … Adăugarea de licențe extinse la descărcare vă poate permite să utilizați fotografia în și mai multe moduri.

   Pot folosi imagini de la Google pe site-ul meu?

   Răspunsul scurt este Nu, nu puteți folosi imaginile pe care le găsiți pe Google pe blogul sau site-ul dvs. web. … De asemenea, Google se asigură că știți că imaginile pot fi supuse dreptului de autor (cerc albastru). Odată ce contactați proprietarul imaginii, acesta vă poate acorda sau nu permisiunea de a o posta.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE