fbpx
20.7 C
New York City
marți, septembrie 27, 2022

Pot folosi imagini gratuite Shopify?

Da! Credem în îmbunătățirea comerțului pentru toată lumea, așa că aceste fotografii stoc pot fi utilizate gratuit pe orice platformă de magazin online sau piață de comerț electronic. Deși au fost create și organizate special având în vedere magazinele Shopify, depinde cu adevărat de dvs. cum doriți să le utilizați.

De asemenea a fost întrebat, Pot folosi imagini online pentru site-ul meu? Imaginile din domeniul public pot fi folosite fără restricții în orice scop. … Aceasta este o licență publică de drepturi de autor în care creatorul original al imaginii a decis să permită altora să partajeze, să utilizeze și să construiască pe originalul gratuit.

  De asemenea a fost întrebat, Pot folosi imagini Google pentru site-ul meu? Răspunsul scurt este Nu, nu puteți folosi imaginile pe care le găsiți pe Google pe blogul sau site-ul dvs. web. … De asemenea, Google se asigură că știți că imaginile pot fi supuse dreptului de autor (cerc albastru). Odată ce contactați proprietarul imaginii, acesta vă poate acorda sau nu permisiunea de a o posta.

   Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

   Pot folosi o imagine Shutterstock pe site-ul meu?

   O licență standard vă permite să utilizați imagini Shutterstock: pe site-uri web, publicitate online, rețele sociale, publicitate mobilă, aplicații mobile, software, carduri electronice, cărți electronice, marketing prin e-mail și alte medii online, fără limită de spectatori sau distribuție.

   De unde iau poze pentru Shopify?

   Accesați setări> fișiere. Veți vedea acolo toate fotografiile și fișierele încărcate.

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă

   ARTICOLE POPULARE