fbpx
21.8 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Pot învăța singur analiza datelor?

Pot învăța singur analiza datelor? Da, puteți învăța singur elementele fundamentale ale analizei datelor. … Pentru a învăța R, o persoană cu experiență în programare poate avea nevoie de doar o săptămână de studiu cu normă parțială, în timp ce un începător va avea nevoie probabil de mai mult de trei săptămâni de studiu cu normă întreagă.

  În plus, Este analiza datelor o carieră bună? Da, analiza datelor este o carieră foarte bună. … În mod potrivit, cererea mare pentru analiști de date se corelează cu o creștere a salariului – multe salarii ale analiștilor de date se situează destul de confortabil peste linia de 70.000 USD, chiar și în poziții junior, cu poziții senior și înalt specializate ajungând de obicei la peste 100.000 USD.

   De asemenea oamenii întreabă, Cât timp durează să înveți analiza datelor? Dezvoltarea abilităților necesare pentru a deveni analist de date poate dura între 10 săptămâni și patru ani. Această gamă poate fi explicată prin faptul că există multe căi diferite către o carieră ca analist de date de succes.

   Întrebări frecvente:

   Cât costă cursul de analiză a datelor?

   Curs de analiză a datelor adunării generale

   Ideal pentru: Începători care doresc să-și îmbunătățească abilitățile. Durata: 10 săptămâni part-time (4 ore pe săptămână) sau 1 săptămână intensiv. Preț: 3.950 USD.

   Este dificil de învățat analiza datelor?

   După cum am menționat mai sus, analiza datelor nu este un domeniu dificil de pătruns, deoarece nu este foarte academic și puteți învăța abilitățile necesare pe parcurs. Cu toate acestea, există o mare varietate de abilități pe care va trebui să le stăpâniți pentru a face meseria de analist de date.

   Poate cineva să învețe analiza datelor?

   Analiștii de date se bazează pe abilități precum programarea în R sau Python, interogarea bazelor de date cu SQL și efectuarea de analize statistice. Deși aceste abilități pot fi provocatoare, este absolut posibil să le înveți (și să obții un loc de muncă de analist de date) cu mentalitatea și planul de acțiune potrivite.

   Pot fi analist de date fără diplomă?

   O modalitate de a avea o calificare legitimă ca analist de date fără diplomă este să obțineți o certificare. Multe companii precum Cloudera, SAS și Microsoft oferă certificări. Vă puteți îmbunătăți șansele de a lansa o carieră în analiza datelor cu oricare dintre următoarele: SAS Certified Data Scientist.

   Pot învăța știința datelor fără codare?

   Chiar dacă nu poți sau nu vrei să programezi, poți deveni un data scientist excepțional. Gândirea critică și o anumită alfabetizare a datelor vă vor face chiar capabili să gestionați un proiect de date. Astăzi avem tehnologii care nu necesită abilități de codare pentru a începe știința datelor.

   Examenul Google Analytics este gratuit?

   Examenul Google Analytics IQ este gratuit și disponibil la Skillshop. Pentru a vă pregăti pentru examenul de calificare individuală (IQ) Google Analytics, vă rugăm să urmați aceste cursuri Google Analytics Academy: Google Analytics pentru începători.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE