fbpx
17.2 C
New York City
marți, septembrie 19, 2023

Pot învăța singur designul logo-ului?

Utilizați un proces de design de logo

 • Fiecare designer lucrează în felul său, așa că, pe măsură ce înveți și te perfecționezi, vei găsi ce abordare funcționează pentru tine. Eu personal conduc printr-un proces foarte simplu de proiectare a logo-ului în 5 etape și, ca punct de plecare, vă recomand să adoptați aceeași abordare.

Având în vedere acest lucru, Cât timp va dura să înveți proiectarea logo-ului? Depinde cât de repede înveți și cât de mult exersezi. Desigur, unii pași pot fi redusi sau chiar eliminați, dar, în general, un logo solid poate dura între 10 și 30 de ore. Majoritatea siglelor pe care le fac personal se încadrează în intervalul 15-20 de ore.

Având în vedere acest lucru, Pot fi designer de logo fără diplomă? Da. Puteți face acest lucru ca designer grafic fără diplomă. … Avem o echipă de designeri grafici de stele aici în studio și nu toți sunt certificati profesional în domeniu. Dar toți sunt educați și învață constant.

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Este ușor de proiectat logo-ul?

  Nu aveți nevoie neapărat de două logo-uri diferite, dar trebuie să vă gândiți cum vă puteți adapta logo-ul la fiecare loc posibil în care îl puteți utiliza. S-ar putea să sune multă muncă, dar din nou, aceasta este doar o parte a procesului – proiectarea unui logo nu este ușoară, indiferent cât de simplu ar arăta produsul final.

  Cât ar trebui să coste un logo?

  Cât costă designul logo-ului? Costul unui design de logo este de oriunde de la 0 USD la zeci de mii de dolari, dar dacă sunteți o afacere mică sau un startup care caută un design de calitate, un design bun de logo ar trebui să coste între 300 USD și 1300 USD.

  Cât timp durează să înveți elementele de bază ale Illustrator?

  Răspuns inițial: Cât timp durează să înveți Adobe Illustrator de la zero? Aproximativ 6 luni pentru a vă familiariza, +1 an pentru cunoștințe avansate și o viață întreagă pentru măiestrie. Posibilitățile sunt nesfârșite. Tocmai când crezi că știi multe, înveți ceva nou din senin.

  Cât timp durează să înveți Adobe InDesign?

  Am învățat InDesign destul de mult într-o zi, dar am avut avantajul multor ani de experiență în programe similare de aspect de pagină, așa că a fost ușor să aplic aceste cunoștințe în InDesign. Pentru cei neinițiați, aș spune că 3-4 zile solide vă vor oferi elementele de bază, care vor acoperi probabil 75% din ceea ce este posibil să faceți.

  Pot crea un logo în Photoshop?

  Răspunsul este nu, Photoshop nu poate fi folosit pentru logo-uri. Să revizuim ceea ce am discutat până acum: logo-urile trebuie să fie, în general, simple și versatile, iar Photoshop este un software care creează lucrări de artă complexe pe baza unui număr stabilit de pixeli. Cele două sunt incompatibile la nivel fundamental.

  Pot crea un logo în Word?

  Microsoft Word oferă o gamă uimitoare de fonturi uimitoare pentru a crea un logotip. În plus, puteți face tot felul de alegeri creative, inclusiv lipirea unui text în diferite forme, experimentarea cu obiecte WordArt, adăugarea de modele și jocul cu texturi și fundaluri.

  Cum obțin un job de design fără experiență?

  Puteți obține un loc de muncă în design grafic fără nicio experiență în afara muncii dvs. la școala de design sau la universitate. O modalitate excelentă de a obține acea primă poziție la nivel de intrare este printr-un stagiu.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE