fbpx
21.8 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Pot plăti reclame pe Facebook cu paymaya?

PayMaya este o aplicație care oferă utilizatorilor un card de credit Visa/Mastercard virtual. Vânzătorii online pot descărca aplicația, o pot încărca și o pot folosi imediat pentru postările sponsorizate de Facebook. Există un card fizic, dar pentru postarea sponsorizată de Facebook, nu este necesar.

În ceea ce privește acest lucru, Ce metode de plată acceptă reclamele Facebook? Carduri de credit sau de debit (American Express, Discover, Mastercard, Visa, JCB) PayPal.

În mod similar, Cum plătesc manual Facebook? Începeți să creați o reclamă pe Facebook. Când introduceți informațiile contului dvs., asigurați-vă că țara și moneda contului pe care le selectați se potrivesc cu metodele de plată acceptate. Când confirmați achiziția de anunțuri, vi se cere să alegeți o metodă de plată. Selectați metoda de plată manuală și apoi faceți clic pe Continuare.

Întrebări frecvente:

Facebook acceptă carduri preplătite?

Puteți adăuga o metodă de plată pentru trimiterea și primirea de bani în mesajele Facebook. Notă: cardurile preplătite reîncărcabile care primesc fonduri dintr-o singură sursă – cum ar fi un card de salarizare de la un angajator – pot trimite bani numai în mesaje Facebook, nu pot primi.

Ar trebui să folosesc PayPal pentru reclamele Facebook?

Da, Facebook permite PayPal să plătească pentru reclame. De asemenea, puteți crea un cont de afaceri și puteți crea mulți manageri de anunțuri după cum doriți.

Cum transfer bani din reclamele Facebook în contul meu bancar?

De pe un computer, accesați setările de plată din Ads Manager (facebook.com/ads/manager/account_settings/account_billing). Faceți clic pe Adăugați o metodă de plată. Alegeți Online banking și urmați instrucțiunile pentru verificarea contului.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE