fbpx
24 C
New York City
duminică, iunie 23, 2024

Pot să descarc videoclipuri de pe YouTube și să le folosesc?

Să recapitulăm ceea ce am învățat: descărcarea videoclipurilor de pe YouTube încalcă Termenii și condițiile YouTube, iar compania te poate da în judecată. YouTube nu și-a arătat dorința de a penaliza utilizatorii pentru descărcarea de videoclipuri. Descărcarea videoclipurilor protejate prin drepturi de autor fără permisiune este un act criminal.

Ținând cont de acest lucru, Ce date poți obține din API-ul YouTube? API-ul oferă posibilitatea de a prelua fluxuri legate de videoclipuri, utilizatori și liste de redare. De asemenea, oferă posibilitatea de a manipula aceste fluxuri, cum ar fi crearea de noi liste de redare, adăugarea de videoclipuri ca favorite și trimiterea de mesaje. API-ul poate încărca și videoclipuri.

De asemenea întrebarea este, Trebuie să plătiți pentru a descărca videoclipuri de pe YouTube? Pot descărca videoclipuri YouTube pe telefon fără un abonament Premium? Această funcție de descărcare din aplicația YouTube este deblocată numai pentru utilizatorii Premium, așa că orice utilizator gratuit nu se poate implica.

Întrebări frecvente:

Cum transfer videoclipuri YouTube într-un alt Cont Google?

Alegeți-vă contul din partea de jos a paginii și faceți clic pe butonul Gestionați acest cont. Faceți clic pe Gestionați permisiunea, apoi faceți clic pe săgeata derulantă de lângă noul cont și schimbați rolul în Proprietar principal. Faceți clic pe Transfer > Terminat pentru a finaliza sarcina.

Cum import istoricul YouTube?

Deschideți arhiva și extrageți istoricul de urmărire a fișierului. json care ar trebui să fie în Takeout/YouTube/history . Deschideți setările extensiei (YouTubeTracker) și faceți clic pe butonul Import istoric YouTube. Selectați istoricul vizionărilor.

Cum îmi transfer istoricul YouTube pe alt e-mail?

Selectați opțiunea „Conectați la un cont Google existent” pe pagina de confirmare. Introduceți adresa de e-mail și parola pentru contul Google în care doriți să transferați contul YouTube. Faceți clic pe butonul „Conectați conturile”. O pagină de confirmare se va încărca când conturile sunt conectate.

API-ul YouTube este gratuit?

API-ul YouTube este gratuit dacă nu depășiți cota zilnică de solicitare API. Fiecare cerere costă o sumă predeterminată de puncte. Primești 10.000 de puncte pe zi.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE