fbpx
21.6 C
New York City
luni, mai 20, 2024

Poți fi prins folosind youtube-dl?

Descărcarea videoclipurilor de pe YouTube încalcă Termenii și condițiile YouTube, iar compania te poate da în judecată. YouTube nu și-a arătat dorința de a penaliza utilizatorii pentru descărcarea de videoclipuri. Descărcarea videoclipurilor protejate prin drepturi de autor fără permisiune este un act criminal.

Ținând cont de acest lucru, Cum folosesc youtube-dl exe? Accesați https://youtube-dl.org/, apoi faceți clic pe linkul din mijloc (care se termină în .exe). Deschideți linia de comandă Windows. Apăsați ⊞ Win + R, introduceți cmd și apăsați ↵ Enter. Navigați la folderul în care ați descărcat Youtube-dl.

Ținând cont de acest lucru, Cum descarc toate videoclipurile de pe YouTube de pe canalul meu dl? Descărcați toate videoclipurile dintr-o listă de redare YouTube

Trebuie doar să înlocuiți adresa URL a canalului din exemplul de mai sus cu o adresă URL a listei de redare, iar youtube-dl va descărca toate videoclipurile asociate din lista de redare specificată. Rulați youtube-dl –verbose -ci –download-archive „c:\users\mart\Downloads\archive.

Întrebări frecvente:

Este YouTube DL sigur Quora?

Este mult mai sigur. Descărcarea videoclipurilor de pe YouTube este un pariu relativ sigur, deoarece este puțin probabil să aibă malware și puteți vizualiza orice videoclip înainte de a-l descărca. Ar trebui să aveți mai multă precauție atunci când achiziționați un program de descărcare.

Cum folosesc youtube-dl pe Mac?

Folosind youtube-dl

Pentru a face acest lucru, apăsați Command + L, apoi Command + A, apoi Command + C. Deschideți Terminalul și tastați youtube-dl, apoi apăsați pe bara de spațiu, apoi comandă + V și reveniți. Acum, videoclipul începe să se descarce, în directorul curent. Acum ai descărcat primul tău videoclip.

Cum descarc Pywhatkit?

1 Răspuns. Pentru a instala orice bibliotecă Python, trebuie doar să utilizați pip install (sau pip3 install pe dispozitive Linux sau Mac.) În cazul dvs. este pip install pywhatkit . Dacă acestea nu funcționează, încercați pip3 instalați pywhatkit.

Cum descarc Pytube?

Obțineți codul sursă

$ curl -OL https://github.com/pytube/pytube/tarball/master # opțional, zipball este de asemenea disponibil (pentru utilizatorii de Windows). Odată ce aveți o copie a sursei, o puteți încorpora în pachetul dvs. Python sau o puteți instala în pachetele dvs. de site rulând: $ cd pytube $ python -m pip install .

Videoclipurile YouTube sunt gratuite?

În timp ce YouTube rămâne gratuit pentru toți să posteze și să vizioneze videoclipuri, YouTube Premium vă permite să vizionați acele videoclipuri fără reclame.

Este Youtubedl ilegal?

Aplicația nu este ilegală.

Care convertizor YouTube este cel mai sigur?

Wondershare UniConverter. UniConverter de la Wondershare este un convertor video grozav și una dintre cele mai sigure modalități de a descărca videoclipuri YouTube și de a le converti în alte tipuri de fișiere. Indiferent dacă sunteți pe un Mac sau PC, puteți descărca și converti videoclipuri de pe YouTube, Vimeo, Dailymotion, Facebook și alte site-uri.

Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE