fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Poți promova o postare pe Instagram cu muzică?

Potențialul de promovare al Instagram este masiv, în special pentru muzicieni. … Instagram are mai mult de un MILIARD de utilizatori activi lunar. Deci, pe lângă lansarea muzicii tale pe Instagram, merită să investești ceva timp în crearea și menținerea unui profil Insta minunat.

  În ceea ce privește acest, Poți promova poveștile Instagram cu muzică?
  Adăugarea muzicii la conținutul media încărcat

  Adăugați muzică la o fotografie sau un videoclip curent pe care doriți să îl utilizați într-o poveste. Atingeți pictograma camerei, glisați în sus pentru a vedea biblioteca dvs. de fotografii. Selectați fotografiile sau videoclipurile pe care doriți să le adăugați la povestea dvs. Adăugați muzică atingând pictograma autocolant, apoi selectați stickerul Muzică.

  Ținând cont de acest lucru, Ar trebui să-mi postez muzica pe Instagram?
  Nu ar trebui să promovezi muzica pe Instagram doar pentru că o fac alți oameni. Ca muzician, ar trebui să folosești Instagram dacă datele demografice ale bazei tale de fani se corelează puternic cu baza lor de utilizatori. ȘI dacă partajarea bazată pe imagini se aliniază cu interesele tale. 35% dintre toți utilizatorii adulți de rețele sociale sunt pe Instagram.

  Întrebări frecvente:

  Cât de lung ar trebui să fie un anunț muzical?

  Cum să înregistrați reclama audio. Am întocmit o listă cu cele mai bune practici pentru a ne asigura că anunțul dvs. audio este aprobat pentru plasare și optimizat, astfel încât să obțineți cea mai mare rentabilitate pentru bugetul dvs. Durata anunțului dvs. ar trebui să fie de exact 30 de secunde. Audio ar trebui să fie în format de fișier WAV sau MP3.

  Ar trebui să difuzez reclame pentru muzica mea?

  Dar acele lucruri nu sunt garantate. Publicitatea muzicii vă poate ajuta să completați golurile sau chiar să înlocuiți cu totul PR și promovarea playlistului. … Cineva din LA, căruia îi place genul tău de muzică, vede unul dintre videoclipurile tale în fluxul său de Facebook. Aceștia iau notă de numele artistului tău, dar ignoră videoclipul.

   Pot plăti pentru a-mi promova muzica?

   Publicitatea plătită pare să fie una dintre cele mai active domenii de investiție pentru artiștii care încearcă să ajungă în fața publicului lor. Pentru a începe să faceți publicitate pe aceste canale, va trebui să aveți un buget de investit, dar acesta poate fi de doar câțiva dolari pe zi.

   Cât costă să faci reclamă la muzică?

   De obicei, un minim de 5.000 USD per tur. Sincronizați casele de prezentare – Mulți lucrează la comision, dar există unii care vor stabili o taxă de menținere dacă le place muzica dvs. și sunt încrezători că pot oferi rezultate.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE