fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Poți să faci seo pe blogger?

Prin optimizarea pentru motoarele de căutare, blogurile dvs. vor deveni mai ușor de găsit pentru vizitatori și motoarele de căutare. Pentru a vă optimiza blogurile în mod corespunzător, trebuie să începeți prin a cerceta cele mai importante cuvinte cheie.

Apoi, Cum adaug cuvinte cheie SEO la Blogger? Introduceți sub eticheta „head” pentru a vă defini cuvintele cheie. În atributul „conținut”, introduceți cuvintele cheie între ghilimele și separați-le cu virgule urmate de un singur spațiu. Cuvintele cheie pot fi cuvinte simple sau o frază scurtă de două sau trei cuvinte. Include trei până la cinci cuvinte cheie care sunt relevante pentru blogul tău.

La fel, De ce blogul meu nu se afișează pe Google? Iată ce ar putea împiedica site-ul dvs. să apară în rezultatele căutării: Google încă nu v-a indexat site-ul încă (prea nou) Site-ul dvs. nu este optimizat pentru accesarea cu crawlere în motoarele de căutare. … Site-ul dvs. a fost penalizat și eliminat de pe Google.

  Întrebări frecvente:

  De câte ori ar trebui să folosești cuvinte cheie într-un blog?

  Deși aceasta este mai degrabă o știință inexactă, regula generală este de a include anumite cuvinte cheie de cel mult cinci ori într-o postare standard de blog. Orice altceva poate fi considerat ca spam pentru cititor și poate avea un impact negativ asupra experienței utilizatorului.

  Cât de des ar trebui să blog pentru SEO?

  Nu înseamnă că trebuie să scrii atât de multe – este doar o sugestie. Pentru a îmbunătăți gradul de cunoaștere a mărcii, HubSpot sugerează ca blogurile mici să posteze una sau două postări noi pe săptămână, iar blogurile mari postează de trei până la patru ori pe săptămână (inclusiv postări actualizate).

  Cât de mult pot câștiga din AdSense pe blogul meu?

  Cât plătește Google Adsense în India? Google AdSense funcționează cu câștiguri pe clic (EPC) și cost pe clic (CPC). Deși depinde de nișa ta și de cuvintele cheie pe care le folosești, cineva poate câștiga 0,5 USD – 2 USD pentru fiecare 1000 de vizualizări.

  Ce face ca un blog să devină viral?

  Există șanse mici ca o postare de blog să devină virală dacă este plină doar cu informații care au fost văzute de nenumărate ori. Dacă decideți să acoperiți un subiect popular, este treaba dvs. să îl faceți proaspăt pentru cititorii dvs.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE