fbpx
14.6 C
New York City
sâmbătă, septembrie 30, 2023

PubMed este un motor de căutare?

PubMed rămâne un instrument optim în cercetarea electronică biomedicală. Scopus acoperă o gamă mai largă de reviste, de ajutor atât în ​​căutarea cuvintelor cheie, cât și în analiza citărilor, dar în prezent este limitat la articolele recente (publicate după 1995) în comparație cu Web of Science.

În ceea ce privește acest lucru, Cum găsesc o bază de date medicală?
Căutați în MEDLINE (sau PubMed), de preferință folosind o strategie de căutare evaluată de colegi pe protocol și aplicați toate filtrele metodologice relevante. Căutați EMBASE (sau Scopus) și studiile Cochrane Central se înregistrează folosind versiuni de căutare reformatate corespunzător pentru acele baze de date și orice alte resurse online.

De asemenea a fost întrebat, Ce este baza de date PMC?
PubMed Central (PMC) este un depozit digital gratuit care arhivează articolele academice cu acces deschis în text complet care au fost publicate în reviste biomedicale și de științe ale vieții.

Întrebări frecvente:

Ce site medical folosesc medicii?

Medscape este cea mai importantă destinație online globală pentru medici și profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume, oferind cele mai recente știri medicale și perspective ale experților; informații esențiale despre medicamente și boli la punctul de îngrijire; și educație profesională relevantă și CME.

Ovidiu este motorul de căutare?

Ovid a introdus o nouă interfață de căutare în baze de date numită OvidSP în 2007. Aceasta a înlocuit interfața Ovid Gateway, care a fost retrasă în februarie 2008, și interfața SilverPlatter, care a fost retrasă în ianuarie 2009.

Cât costă PubMed?

Nu există abonament pentru baza de date PubMed. PubMed este accesibil gratuit, dar este mai degrabă o bază de date cu citate de literatură decât un furnizor de text complet. Conține informații despre citări (titlu, autori, revistă și data publicării) și rezumate ale articolelor publicate în reviste biomedicale și științifice.

Ce sunt bazele de date medicale?

O bază de date medicală este o bază de date integrată în care sunt stocate informațiile medicale colectate de la instituțiile medicale și de la pacienți. Informațiile medicale de aici se referă la informații precum medicamentele prescrise pentru tratarea leziunilor/bolilor pacienților, rezultatele testelor clinice de laborator și așa mai departe.

Ce bază de date folosesc medicii?

Una dintre cele mai frecvent utilizate forme de baze de date de asistență medicală sunt dosarele electronice de sănătate (EHR). Practicienii introduc date clinice și de laborator de rutină în EHR-uri în timpul practicii obișnuite ca o înregistrare a îngrijirii pacientului.

Este embase la fel ca PubMed?

Embase este o bază de date complet separată de PubMed și MEDLINE, dar conține toate articolele care pot fi găsite în MEDLINE. De asemenea, conține peste 7 milioane de înregistrări care nu pot fi accesate prin MEDLINE/PubMed.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE