fbpx
12.4 C
New York City
vineri, aprilie 19, 2024

Puteți accesa managerul de reclame Facebook de pe mobil?

Aplicația Ads Manager este disponibilă în întreaga lume pe iPhone și Android.

Ținând cont de acest lucru, Cum ajung la Ads Manager pe Facebook mobil?
Pentru a ajunge la Managerul de reclame Facebook, vă puteți îndrepta către bara laterală din stânga și faceți clic pe săgeata derulantă „Centrul de reclame” a oricărei pagini Facebook, alegeți „Toate reclamele” din meniul derulant (sau puteți utiliza reclamele Facebook Aplicația mobilă Manager, pe care o vom menționa mai jos) și faceți clic pe „Manager de anunțuri” în partea de jos a paginii (afișat în…

În mod similar, Există o aplicație de manager Facebook?
Astăzi lansăm noi versiuni ale Managerului de pagini Facebook — pentru iOS și Android — concepute pentru a le ușura oamenilor să-și gestioneze Paginile din mers. Pe lângă un aspect actualizat și simplificat, Pages Manager oferă acum: Acces mai ușor la instrumentele de administrare. Navigare mai rapidă către Activitatea paginii și statistici.

Întrebări frecvente:

Am nevoie de Facebook App Manager pe telefonul meu?

Desigur, telefonul tău nu are nevoie de Facebook App Manager pentru a rula. Cu toate acestea, are nevoie de funcționarea corectă a com Facebook appmanager.

Unde pot găsi Ads Manager?

Puteți accesa Ads Manager conectându-vă la contul dvs. de anunțuri la ads.twitter.com, unde veți fi adus automat la Ads Manager ca ecran de pornire. De acolo, vă puteți personaliza vizualizarea pentru a vedea campanii, reclame și rezultate relevante.

Există un blocator de anunțuri pentru Android?

1. AdGuard. AdGuard pentru Android este un blocaj de reclame robust care previne reclamele în întregul sistem, nu doar în browser.

De ce este aplicația client MCM pe telefonul meu?

Clientul MCM este un agent MCM implementat pe dispozitive mobile, cum ar fi telefoanele Android, pentru a ajuta utilizatorii să acceseze cu ușurință fișierele media și documentele printr-o metodă de autentificare sigură. Se asigură că fișierele pot fi accesate numai de utilizatori/clienți autorizați.

Cum pot vedea reclame active pe Facebook?

Puteți vedea reclamele pe care o pagină rulează în prezent pe Facebook, Instagram și Facebook Company Products, chiar dacă nu faceți parte din publicul vizat. Accesați Pagina atingând numele acesteia în fluxul de știri sau căutând-o. Atingeți Vedeți tot de mai jos Transparența paginii. Atingeți Accesați biblioteca de anunțuri sub Anunțuri din această pagină.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE