fbpx
31.6 C
New York City
vineri, iunie 21, 2024

Puteți căuta videoclipuri vechi de pe youtube?

Cea mai bună alternativă pe care am găsit-o este să folosesc Google cu site:youtube.com și Sortat după dată, cu opțiunea suplimentară de a folosi intervalul de date personalizat pentru a restrânge și mai mult căutarea. Acesta este cel mai bun mod de a face asta pe care l-am văzut.

De asemenea întrebarea este, Puteți căuta videoclipuri YouTube de la cel mai vechi la cel mai nou? Apoi, faceți clic pe meniul VIDEOS. Apoi, faceți clic pe SORT BY>Data adăugată (cea mai veche). Iată. YouTube va sorta videoclipurile de la cel mai vechi la cel mai recent.

Ținând cont de acest lucru, Cum caut în istoricul meu YouTube după dată? Faceți clic dreapta pe numele videoclipului pentru care doriți informații și apoi selectați „Proprietăți” din meniul contextual. Data și ora la care ați vizionat videoclipul selectat sunt afișate în secțiunea Ultimele vizitate din fereastra Proprietăți.

Întrebări frecvente:

Puteți căuta în istoricul dvs. YouTube în funcție de an?

Concluzie. Puteți căuta istoricul vizionărilor YouTube după dată din pagina web „Activitatea mea pe Google > Istoricul YouTube”.

Cât de departe este istoricul meu YouTube?

Pentru istoricul YouTube, ștergerea automată va fi setată la 36 de luni în mod prestabilit pentru conturile noi sau pentru cei care își activează istoricul YouTube pentru prima dată. Utilizatorul poate modifica aceste valori implicite în setările lor, astfel încât ștergerea automată să fie dezactivată complet sau ca intervalul de timp să fie setat la trei luni.

Cum îmi găsesc istoricul de acum un an?

Selectați fila Date și confidențialitate. Derulați în jos la secțiunea Lucruri pe care le-ați făcut și locuri în care ați fost. Faceți clic pe opțiunea Activitatea mea. Derulați în jos în pagină pentru a utiliza bara de căutare generală sau opțiunea Filtrare după dată și produs (Android, Maps, YouTube etc.), sau pur și simplu derulați în jos lista și răsfoiți după dată și oră.

Cum recuperez istoricul YouTube șters?

Introduceți linkul https://www.google.com/settings/… Când intrați în Contul dvs. Google, veți vedea lista cu tot ce a înregistrat Google din activitatea dvs. de navigare. Derulați în jos la Marcaje Chrome. Yu va vedea toate intrările pe care le-a accesat telefonul Android, cum ar fi marcaje și aplicații.

Istoricul YouTube se șterge?

Ștergeți întregul istoric al căutărilor:

Deschide aplicația YouTube pe telefon. Apoi atingeți fotografia de profil. Acum atingeți Setări și apoi Istoric și confidențialitate. În cele din urmă, apăsați pe Ștergeți istoricul căutărilor.

Cum îmi găsesc istoricul căutărilor de luni în urmă?

Deși nu veți avea o modalitate ușoară de a căuta o anumită dată în istoricul Chrome, puteți face acest lucru dacă vizitați site-ul web myactivity.google.com. Această opțiune vă ajută și dacă trebuie să vedeți istoricul Chrome mai vechi de 90 de zile.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE