fbpx
10.2 C
New York City
luni, decembrie 4, 2023

Puteți codifica HTML și CSS împreună?

Conectarea fișierelor HTML și CSS

fișierul css se află în același folder cu indexul dvs. fișier html. Atributul rel spune browserului că aceasta este o foaie de stil. Atributul type îi spune browserului că acest fișier legat trebuie interpretat ca sintaxă CSS.

În mod similar, Care este ideea din spatele utilizării CSS cu HTML? CSS este limbajul de descriere a prezentării paginilor Web, inclusiv culorile, aspectul și fonturile. Permite adaptarea prezentării la diferite tipuri de dispozitive, cum ar fi ecrane mari, ecrane mici sau imprimante. CSS este independent de HTML și poate fi folosit cu orice limbaj de marcare bazat pe XML.

În plus, Ce înseamnă CSS în HTML? Cascading Style Sheets (CSS) este un limbaj de foi de stil folosit pentru a descrie prezentarea unui document scris în HTML sau XML (inclusiv dialecte XML, cum ar fi SVG, MathML sau XHTML). CSS descrie modul în care elementele ar trebui să fie redate pe ecran, pe hârtie, în vorbire sau pe alte medii.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Ce este despre noi pagina de pe site?

O pagină „Despre noi” este locul în care vă dezvăluiți povestea mărcii, valorile afacerii, misiunea și experiențele. … O pagină grozavă Despre noi nu doar vă prezintă povestea, calitățile și oferă o perspectivă asupra modului în care a început afacerea dvs., dar vă ajută și să vindeți.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE