fbpx
21.8 C
New York City
joi, iunie 20, 2024

Puteți face Figma interactivă?

Sprijinit pe orice echipă sau plan. Caracteristicile de prototipare ale Figma vă permit să creați fluxuri interactive care explorează modul în care un utilizator poate interacționa cu design-urile dvs. …

  Apoi, Cum încorporez un prototip Figma în site-ul meu?
  Pentru a insera un design sau un prototip Figma în orice pagină web, trebuie doar să faceți clic pe share în colțul din dreapta sus al fișierului, selectați public embed și copiați codul iframe.

  În ceea ce privește acest, Ce este un prototip interactiv?
  Un prototip digital interactiv este un cadru interactiv care este rapid creat și repetat folosind instrumente low-tech, cum ar fi Excel, PowerPoint sau Visio. … La fel ca prototipurile de hârtie, prototipurile interactive pot fi folosite pentru testarea formativă timpurie a utilizabilității și evaluările părților interesate.

   Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

   Ce este prototipul de interacțiune?

   Prototiparea interactivă este un proces de explorare a ideilor de design prin construirea unei experiențe interactive care îi ajută pe alții să vă vadă viziunea.

   Puteți prototipa componente în Figma?

   După. Cu componentele interactive, trebuie doar să adăugăm o instanță a casetei de selectare la designul nostru, iar interacțiunile variante ale acesteia sunt gata de funcționare. Când vedem prototipul, Figma comută automat între variantele bifate și cele nebifate.

   Ce este componentele interactive Figma?

   Componentele interactive tocmai s-au lansat în Figma (în versiune beta)! … Componentele interactive vă permit să creați rapid și ușor interacțiuni prototpye reutilizabile, fără a fi nevoie să legați tone de cadre. Ori de câte ori ați avut o instanță a unei componente interactive pentru designul dvs., interacțiunea este configurată și gata de funcționare.

    Cum adaug prototipul Figma la Behance?

    Pentru a adăuga un prototip la o carcasă, trebuie să conectați machetele în Figma, să faceți clic pe butonul „Obțineți codul de încorporare” din secțiunea de vizualizare a prototipului și să introduceți codul în carcasă utilizând butonul „Încorporați media” sau „Încorporați prototipul”.

    Pot încorpora un prototip Figma în Google Slides?

    Încorporați prototipuri

    Deschideți fișierul și paginați pe care se află prototipul. Faceți clic pe pictograma Prezentare din bara de instrumente pentru a deschide prototipul în vizualizarea prezentare și selectați un flux din bara laterală din stânga. Faceți clic pe butonul Partajare din bara de instrumente. Faceți clic pe linkul Obține codul încorporat pentru a deschide fereastra codului încorporat.

    Puteți exporta prototipul Figma?

    Scoateți-vă prototipul din Figma. Prototype Exporter exportă simplu cadrele ca imagini și le leagă între ele. Îl puteți rula într-un browser pe orice dispozitiv. Îl puteți folosi offline când sunteți pe drum sau îl puteți găzdui pe un server (intern).

    Cum export un videoclip prototip Figma?

    începeți înregistrarea unui fragment de ecran pentru a obține un videoclip instantaneu. mergeți la Figma și parcurgeți toți pașii prototipului dvs. folosind tastele săgeți de pe tastatură. opriți înregistrarea video și reduceți timpul pentru a obține doar videoclipul final.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE