fbpx
6.3 C
New York City
vineri, martie 17, 2023

Puteți lucra independent cu Google Analytics?

Este posibil să-ți câștigi existența ca freelancer auditând conturile Google Analytics existente. Puteți afla ce îmbunătățiri trebuie să facă proprietarii de cont, apoi le oferiți o hartă pentru a-și remedia contul. Sau le puteți chiar vinde pentru a face upgrade-urile direct ca furnizor de servicii.

Ținând cont de acest lucru, Ce ar trebui să taxez pentru Google Analytics?
Deci, Google Analytics este gratuit? Ei bine, da și nu. Google Analytics este ceea ce ei numesc un serviciu „freemium”, ceea ce înseamnă că întreprinderile mici pot folosi serviciul fără a plăti o taxă lunară, dar dacă doriți funcții mai avansate sau posibilitatea de a face mai mult cu serviciul, există o taxă recurentă.

În ceea ce privește acest, Cât timp durează să obții certificarea în Google Analytics?
Cât timp va dura finalizarea cursului? Dacă parcurgeți tot conținutul cursului în mod succesiv, ne așteptăm ca cursul să dureze 4-6 ore, în funcție de nivelul dvs. de familiaritate cu conținutul cursului.

Întrebări frecvente:

Certificarea Google Analytics costă bani?

Examenul Google Analytics este gratuit. Este alcătuit din 70 de întrebări (care sunt extrase aleatoriu dintr-o bibliotecă mai mare de întrebări) și aveți la dispoziție 1,5 ore pentru a susține examenul (deși se spune 60 de minute). … Pentru a vă păstra certificarea, va trebui să susțineți din nou examenul în termen de 12 luni.

  Google Analytics vă poate găsi un loc de muncă?

  Totuși, Google nu oferă nicio garanție de angajare. Și finalizarea unui curs nu te face un expert, avertizează Pollak. „Nu poți trece de la a nu avea abilități la a urma un curs de șase luni în analiza datelor și apoi să te prezinți în CV-ul tău ca analist de date.”

  Certificarea Google Analytics ajută la obținerea unui loc de muncă?

  Răspunsul simplu este nu. Nu va fi un factor determinant în angajarea dvs. Cursul în sine oferă o înțelegere la 360 de grade a modului în care organizațiile utilizează datele.

  Pot obține un loc de muncă după ce am finalizat Google Analytics?

  Da și nu. Piața muncii este foarte competitivă acum. Majoritatea posturilor de analist de date la nivel de intrare necesită o diplomă de licență și câțiva ani de experiență de lucru. În plus, mulți solicitanți de locuri de muncă care au diplome avansate urmează, de asemenea, cursuri online pentru a-și avansa cariera și pentru a-și lărgi setul de abilități.

  De ce este Google Analytics atât de greu?

  Captează o mulțime de date și chiar trebuie să fii un fel de expert în analiză web pentru a le folosi. Este excelent pentru a determina pentru ce cuvinte cheie se clasează site-ul dvs. și cine vă vizitează, dar odată cu numărul tot mai mare de browsere care blochează cookie-urile terță parte, lipsește MULT trafic. Pentru că este greu de găsit!

  Related Articles

  URMĂREȘTE-NE

  4,173FaniÎmi place
  1,347CititoriConectați-vă
  2,421AbonațiAbonați-vă

  ARTICOLE POPULARE