fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Puteți obține analize pe sharepoint?

Cu ajutorul analizei paginii, puteți vedea informații despre modul în care utilizatorii interacționează cu pagina sau cu postarea dvs. de știri.

De asemenea oamenii întreabă, Există Analytics în SharePoint? Analiza utilizării. Analiza utilizării este un set de analize care primesc informații despre acțiunile utilizatorului sau despre evenimentele de utilizare, cum ar fi clicuri sau elemente vizualizate, pe site-ul SharePoint Server. Analiza utilizării combină aceste informații cu informații despre conținutul accesat cu crawlere din analizele Căutării și procesează informațiile.

În ceea ce privește acest lucru, Cum accesez SharePoint Analytics? Pentru a accesa jurnalele de audit al colecției de site-uri, accesați Setări site (din rădăcina colecției de site-uri), apoi alegeți Setări de audit al colecției de site-uri. Apoi, faceți clic pe Rapoarte jurnal de audit – veți vedea toate rapoartele disponibile pentru dvs.

Întrebări frecvente:

Cum rulez Google Analytics din SharePoint?

Activați Web Analytics în SharePoint

Accesați Setări site->administrator colecție de site->Clic pe funcțiile de colecție de site-uri (vezi că caracteristica este evidențiată în ecranul de mai jos). În funcția de colectare a site-urilor, pentru a activa funcția de raportare, faceți clic pe butonul activ.

Puteți urmări activitatea pe SharePoint?

SharePoint are funcționalitate pentru a urmări cine face ce în întreaga colecție de site-uri. De exemplu: utilizatorul A editează documente, utilizatorul B descarcă unele documente și utilizatorul C doar vizualizează conținutul fără a le atinge. Această funcționalitate se numește Raportare jurnal de audit.

Cum văd câte accesări are un site SharePoint?

Pentru a vizualiza raportul Tendințe de popularitate pentru o colecție de site-uri

În colecția de site-uri, în meniul Setări, faceți clic pe Setări site. În pagina Setări site, în secțiunea Administrare colecții de site, faceți clic pe Rapoarte de popularitate și căutare. Pe pagina Vizualizare rapoarte de utilizare, în secțiunea Rapoarte de utilizare, faceți clic pe Utilizare.

Poate SharePoint să urmărească descărcările?

SharePoint vă permite să urmăriți următoarele evenimente: documente deschise și descărcate, elementele vizualizate din liste și proprietățile elementelor vizualizate (urmărirea acestui ultim eveniment nu este disponibilă pentru site-urile SharePoint Online)

SharePoint poate crea rapoarte?

Puteți alege dintr-o varietate de instrumente pentru a crea rapoarte, tabele de bord și tablouri de bord pe care le puteți publica pe un site SharePoint. Creați rapoarte, tabele de punctaj și tablouri de bord cu Excel. … Dacă Excel Services este configurat în mediul dvs., atunci puteți publica registre de lucru care pot fi afișate într-o fereastră de browser.

  Pot vedea cine a vizualizat un fișier în echipe?

  Accesați canalul Teams. Faceți clic pe fila Fișiere. … Faceți clic pe pictograma Info pentru a deschide detaliile fișierului. Puteți vedea câte persoane au deschis fișierul individual.

   Ce sunt vizualizările SharePoint?

   Vizualizările sunt o parte integrantă a peisajului SharePoint. Lista și bibliotecile din SharePoint au vizualizări care ajută la organizarea datelor, gruparea, asimilarea etc. Caracteristici precum filtrarea și sortarea datelor fac, de asemenea, vizualizările o componentă mult utilă. … Caracteristici precum filtrarea și sortarea datelor fac, de asemenea, vizualizările o componentă foarte utilă.

    Cum listez proprietățile în SharePoint?

    Pentru a face acest lucru:

    Accesați pagina în care doriți să adăugați conexiunea la listă. Dacă pagina dvs. nu este deja în modul de editare, faceți clic pe Editați în partea dreaptă sus a paginii. Faceți clic pe +, apoi selectați Listă din lista de părți web. Selectați lista pe care doriți să o utilizați.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE