fbpx
3.5 C
New York City
duminică, martie 19, 2023

Puteți viza mai mult de un cuvânt cheie pe pagină?

Răspândiți dragostea: deși ați folosi în mod normal o singură pagină pentru a viza un anumit cuvânt cheie, cu siguranță veți întâlni situații în care doriți să vizați mai multe cuvinte cheie pe aceeași postare sau pagină. … Când găsiți aceste tipuri de cuvinte cheie, cel mai bun pariu este să urmăriți ambele folosind aceeași pagină.

  De asemenea întrebarea este, Puteți avea prea multe cuvinte cheie?
  Sună aproape contraintuitiv, dar de fapt este posibil să aveți prea multe cuvinte cheie. … Folosirea prea multor cuvinte cheie este adesea denumită „încărcare de cuvinte cheie”, care este practica de a bloca cât mai multe cuvinte cheie de cât mai multe ori într-o singură postare.

   De asemenea oamenii întreabă, Puteți combina cuvinte cheie?
   Puteți combina termenii de căutare pentru a crea mai multe strategii potențiale de căutare pentru a găsi rezultate relevante. Pentru expresii, utilizați „ ” sau ( ) pentru a menține cuvintele împreună și în ordine. Combinarea cuvintelor cheie folosind AND, OR, & NOT se numește căutare booleană.

   Întrebări frecvente:

   Cum faci mai multe căutări?

   Faceți clic pe fiecare link individual pentru a deschide interogarea de căutare sau faceți clic pe „Deschideți toate” pentru a deschide toate căutările în același timp. Pentru a utiliza SearchOpener, introduceți o expresie cheie pe rând în caseta de text, apoi selectați motoarele de căutare (Google, Yahoo, Bing și Ask) pe care doriți să rulați căutarea multiplă.

   Cum căutați mai multe cuvinte în Outlook?

   Apăsați Ctrl + Shift + F în același timp și va deschide fereastra Advanced Find. De acolo, faceți clic pe fila Avansat. Acum faceți clic pe butonul Răsfoiți, astfel încât să puteți selecta în care Mesaje primite sau orice alte foldere doriți să căutați, dar asigurați-vă că dosarele se află în aceeași căsuță de e-mail.

   Pentru câte cuvinte cheie te poți clasa?

   Se pare că clasarea pentru 2-3 cuvinte cheie cu peste 1.000 de căutări pe lună este destul de comună.

   Câte cuvinte cheie urmăriți pentru clienții dvs.?

   „De obicei urmărim între 20 și 50 de cuvinte cheie per client, în funcție de dimensiune și buget, și mai mult pentru clienții mai mari.

   Este umplutura de cuvinte cheie dăunătoare pentru SEO?

   Umplerea cuvintelor cheie este condamnată pe scară largă de motoarele de căutare, iar activitatea ar putea duce la o penalizare de căutare. Cu alte cuvinte, dacă vă umpleți pagina cu cuvinte cheie inutile, nu vă vor îmbunătăți șansele de a vă clasa mai sus. Le va scădea.

   Related Articles

   URMĂREȘTE-NE

   4,173FaniÎmi place
   1,347CititoriConectați-vă
   2,421AbonațiAbonați-vă

   ARTICOLE POPULARE