fbpx
12.4 C
New York City
vineri, aprilie 19, 2024

Reclamele instagram vă ascultă conversațiile?

De câțiva ani încoace, printre utilizatorii Instagram circulă zvonuri că aplicația trebuie să asculte conversații private pentru a viza reclame. Și faptul că Instagram are acces la microfonul smartphone-ului lor înseamnă că aplicația ar putea de fapt să facă înregistrări ascunse. …

  În mod similar, Cum opresc Instagram să asculte conversații? Aplicația o face în mod implicit, așa că trebuie să dezactivați acest lucru accesând profilul dvs., apoi apăsați pe cele trei linii din partea dreaptă sus a ecranului pentru a accesa Setări. Acum faceți clic pe Cont > Sincronizarea contactelor și debifați Conectați contacte.

  În ceea ce privește acest lucru, Aplicațiile vă ascultă conversațiile? Aplicațiile sunt concepute pentru a vă urmări mișcările, iar microfonul telefonului vă poate prelua conversațiile. Deci, dacă ești brusc bombardat cu reclame pe rețelele de socializare pentru lucruri pe care nu le-ai căutat niciodată, dar despre care ai vorbit, nu este o coincidență. … Acest lucru vă poate ajuta să împiedicați telefonul să vă asculte conversațiile.

   Întrebări frecvente:

   Pot companiile de telefonie să vă asculte conversațiile?

   Aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări tehnice pe care le aud de la prieteni și familie. Unele site-uri de știri au susținut că companiile folosesc telefoanele noastre pentru a ne asculta conversațiile și pentru a ne da seama ce am putea dori să cumpărăm în continuare. … Răspunsul scurt este: Nu, telefonul tău nu ascultă.

    Sunt monitorizate mesajele Instagram?

    Compania spune că nu caută mesaje, dar utilizatorii raportează adesea reclamele care apar după ce produsele au fost discutate. Facebook vă poate citi conținutul dacă dorește – există doar o politică de confidențialitate în calea sa. Acesta este riscul fără criptare end-to-end.

    Mă urmărește Instagram prin camera mea?

    „Vă accesăm camera doar atunci când ne spuneți, de exemplu, când glisați de la Feed la Camera…. Nu vă accesăm camera în acele cazuri și nu este înregistrat niciun conținut”, a declarat Instagram pentru The Verge. Apple a lansat versiunea beta a iOS 14, care a fost anunțată de companie la WWDC 2020.

    Te poate înregistra Instagram?

    Ei înregistrează și urmăresc informațiile tale personale: orice distribuie pe instagram sau Facebook (deoarece Facebook deține instagram), lucrurile pe care le postezi, la care te uiți sau la care comentezi, informațiile despre cardul tău de credit, ce spui oamenilor prin messenger și cine cu care vorbești, recunoașterea ta facială și multe altele.

    Te spionează Instagram prin camera telefonului tău?

    Un proces intentat joi acuză Instagram că folosește camere iPhone pentru a spiona oamenii. … „Instagram accesează în mod constant funcția de cameră a smartphone-ului utilizatorilor în timp ce aplicația este deschisă și monitorizează utilizatorii fără permisiune”, spune procesul, intentat la Tribunalul Districtual din San Francisco de către utilizatorul Instagram din New Jersey, Brittany Conditi.

     Cum împiedici iPhone-ul să te asculte pentru reclame?

     Verificați ce aplicații au acces la microfonul iPhone-ului dvs. accesând „Setări”, apoi „Confidențialitate”, apoi „Microfon”. De asemenea, puteți opta să dezactivați Siri în „Setări”: Accesați „Siri și Căutare” (sau „Siri” în fila „General” pe iPhone-urile care rulează iOS 10 și versiuni mai vechi), deselectați „Ascultați „Hei Siri”. ” deselectați „Apăsați Acasă pentru…

     Te spionează telefonul?

     Raportul confirmă, de asemenea, că smartphone-urile spionează utilizatorii, chiar și fără aplicațiile de monitorizare. … Potrivit raportului, descărcarea unei aplicații de monitorizare înseamnă colectarea de informații precum locația GPS, aplicarea unui filtru de conținut motoarelor de căutare și gestionarea timpului petrecut pe rețelele digitale și pe rețelele sociale.

      Related Articles

      [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

      ARTICOLE POPULARE