fbpx
4.2 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Reclamele video au rezultate mai bune pe instagram?

Reclamele video Instagram obțin de aproximativ 3 ori mai multă implicare (mai ales comentarii) decât fotografiile sponsorizate. Și chiar dacă rata medie de clic este de 0,52%, atât postările video organice, cât și anunțurile video primesc cu 38% mai multă implicare decât fotografiile.

Apoi, Sunt reclamele video mai eficiente pe Instagram? Reclamele video Instagram pot dura până la 120 de secunde, dar nu trebuie să creați reclame lungi doar pentru că Instagram vă permite. De fapt, videoclipurile mai scurte ar putea oferi rezultate mai bune. Potrivit cercetării HubSpot, videoclipurile cu o durată de 26 de secunde generează cea mai mare implicare pe Instagram.

La fel, Videoclipurile sau imaginile se descurcă mai bine pe Instagram? „Deși am văzut că Poveștile bazate pe imagini se pot descurca puțin mai bine decât videoclipurile cu oameni care vorbesc cu camera, în orice zi, ai putea avea o poveste cu multe dintre aceleași valori, dar cu o acoperire cu 30% mai mare. … Iată-l — imaginile funcționează mai bine atât pentru conținutul Instagram organic și plătit, cât și în Instagram Stories.

  Întrebări frecvente:

  Sunt videoclipurile mai captivante decât imaginile?

  Conform cercetărilor… Utilizatorii petrec cu 88% mai mult timp pe un site web care are videoclipuri. Videoclipul generează cu 1200% mai multe distribuiri decât imaginile și textul. Videoclipurile de până la 2 minute primesc cea mai mare implicare.

  De ce videoclipurile au rezultate mai bune pe rețelele sociale?

  Videoclipul vă permite să fiți concis și să captați interesul spectatorilor în primele câteva secunde. Succesul rețelelor sociale constă în capacitatea ta de a condensa informațiile în fragmente de conținut ușor de digerat, care sunt suficient de lungi pentru a menține atenția spectatorilor, dar suficient de scurti pentru a-i lăsa să își dorească mai mult.

  Ce tip de reclame video sunt cele mai eficiente?

  Anunțurile interactive sunt cel mai bun tip de anunțuri video pe care le puteți folosi pentru a crește implicarea. Aceste reclame preiau întregul ecran al oricărui dispozitiv pe care îl accesează utilizatorul dvs. și pun în pauză conținutul video.

  Conținutul video este mai captivant?

  Videoclipurile sunt unul dintre cele mai captivante medii pe care le puteți folosi. … Videoclipurile primesc cu 1.200% mai multe distribuiri decât textul și imaginile combinate. Oamenilor le place să partajeze conținut pe rețelele sociale și, mai important: oamenilor le place să partajeze videoclipuri. Dacă sunt făcute corect, videoclipurile pot prelua informații și pot face ușor de interpretat într-un timp scurt.

   De ce videoclipurile merg mai bine pe Instagram?

   Motivul #1: Videoclipul devine mai mult expunere (și implicare!)

   Platformele de social media oferă, de asemenea, un impuls suplimentar noilor funcții pentru a încuraja adoptarea – multe dintre ele sunt legate de videoclipuri. Instagram, de exemplu, încă promovează puternic Instagram Reels, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune hack-uri de creștere din aplicație în acest moment.

   Videoclipurile de pe Instagram obțin mai mulți urmăritori?

   Algoritmul Instagram este simplu… cu cât primesc mai multe vizualizări și aprecieri videoclipurile și imaginile tale, cu atât mai mulți oameni le vor vedea, ceea ce crește implicarea și numărul de urmăritori în timp. … În medie, când postez o imagine pe Instagram pot genera 945,6 aprecieri.

    Sunt videoclipurile mai bune decât imaginile de pe rețelele sociale?

    Utilizarea unui videoclip pe o postare pe rețelele sociale

    Este o experiență mult mai captivantă pentru publicul tău. În timp ce fotografiile se bazează doar pe vedere, videoclipurile vă permit să aduceți și auzul. (Aceasta fiind spuse, merită remarcat faptul că, în timp ce sunetul este o opțiune cu video, Facebook recomandă crearea videoclipurilor care pot fi înțelese fără el.

    Videoclipurile se implică mai mult pe rețelele sociale?

    Beneficiile videoclipurilor din rețelele sociale

    Există, de asemenea, dovezi care arată că videoclipurile interacționează mai bine cu diverșii algoritmi de socializare. Facebook a publicat o statistică conform căreia videoclipurile tind să obțină mai multă implicare decât alte tipuri de conținut, videoclipurile live câștigând de șase ori mai multă implicare decât un videoclip preînregistrat.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE