fbpx
26.8 C
New York City
duminică, iunie 23, 2024

Reproiectarea unui site web afectează SEO?

Cât de mult afectează reproiectarea site-ului SEO? Reproiectarea site-ului web poate avea un impact mare asupra SEO. Când este făcută bine, UX-ul îmbunătățit poate crește clasamentul, dar dacă redirecționările nu sunt mapate cu atenție, vă poate reduce autoritatea și poate duce la pierderea site-ului dvs. de trafic organic.

De asemenea oamenii întreabă, De ce ar trebui un site web să evite o reproiectare completă?
Un alt motiv pentru care reproiectările site-ului web eșuează este că majoritatea reproiectărilor se concentrează mai degrabă pe estetică decât pe uzabilitate. Cu alte cuvinte, oamenii au această idee ciudată că doar pentru că ceva arată mai frumos decât înainte, va crește conversia. Dacă site-ul are un defect fatal, atunci nu contează cum arată.

Ținând cont de acest lucru, Cât de des ar trebui să actualizați SEO?
Revedeți frecvența

Potrivit Jonny Ross Consultancy și alți experți din industrie, este recomandat să revizuiți strategia de cuvinte cheie trimestrial și cu cel puțin 3 – 6 luni înainte de orice campanie sau promoție.

Întrebări frecvente:

De ce este clasamentul meu pe Google atât de scăzut?

O scădere dramatică a clasamentului Google poate fi cauzată de mulți factori, cum ar fi, de exemplu, modificări de conținut, o actualizare a algoritmului, probleme tehnice, îmbunătățiri aduse de concurenți, modificări ale layout-ului SERP și o penalizare Google. Am alcătuit o listă de verificare la îndemână pentru a diagnostica rapid problema și a vă recupera clasamentul!

Care sunt beneficiile reproiectării unui site web?

Reproiectarea site-ului dvs. vă oferă posibilitatea de a revizui corect funcționalitatea actuală pe care o oferă, atât pentru vizitatori, cât și pentru afacere (front-end/back-end), cu scopul de a face viața tuturor mai rapidă și mai ușoară. Tehnologia și tendințele se schimbă, iar furnizarea de funcții relevante vizitatorilor dvs. este importantă.

Care este scopul reproiectării?

Scopul reproiectării este de a crea o experiență mai bună pentru utilizatori și de a îmbunătăți gradul de utilizare. Factorii care duc la decizia de reproiectare ar trebui concentrați pe creșterea bazei de utilizatori prin crearea și adăugarea de conținut nou. O reproiectare ar trebui să modeleze atât nevoile cantitative, cât și calitative.

Când ar trebui să reproiectați un site web?

Site-ul dvs. este depășit vizual

Este timpul pentru o reproiectare a site-ului web. Un site web învechit din punct de vedere vizual arată că nu sunteți în contact cu tendințele actuale. Mai important, arată că nu-ți pasă. Este greu să te poziționezi ca lider sau expert într-un anumit domeniu cu un site web care dictează altfel.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE