fbpx
23.6 C
New York City
duminică, iulie 21, 2024

Schimbarea datei blogului afectează SEO?

Prospețimea conținutului a fost ceva ce mulți oameni au spus că a afectat SEO a unui site web în anii trecuți. … Deci schimbarea datei fără a schimba conținutul paginii nu va „îmbunătăți” SEO. Ar trebui să faceți modificări semnificative paginii pentru a o îmbunătăți, pentru a o face să se claseze mai sus.

  În ceea ce privește acest lucru, Ar trebui să actualizați data în postările de pe blog? Modificarea unei postări veche necesită mult mai puțin timp decât a scrie ceva nou, vei crește calitatea blogului tău, iar postarea ta va fi ușor de promovat pe rețelele sociale. Dacă vechea dvs. postare are deja o anumită autoritate, aproape că puteți garanta că se va clasa mai sus pentru căutări după ce veți petrece ceva timp pentru a o actualiza.

  În mod similar, De ce site-urile web publică conținut nou la o anumită oră sau dată? Acest lucru se datorează faptului că Google dorește să prezinte conținut proaspăt utilizatorilor săi. … Apoi vizitează automat aceste site-uri web la intervale stabilite și dacă publică conținut nou, acesta este rapid accesat cu crawlere, indexat și clasat. În acest fel, conținutul lor devine vizibil pe paginile cu rezultate ale motorului de căutare, uneori în câteva secunde.

   Întrebări frecvente:

   Actualizarea articolelor ajută SEO?

   Dacă doriți să vă îmbunătățiți SEO, nu căutați mai departe decât să actualizați vechiul conținut. Aceasta este modalitatea perfectă de a crește traficul pe care site-ul dvs. îl primește de la motoarele de căutare și este garantat să aduceți o îmbunătățire uriașă a gradului de clasificare a conținutului dvs. Pentru a începe, creați conținut nou convingător pe care să îl adăugați peste articolele dvs. vechi.

   Blogul meu ar trebui să aibă date?

   Pe scurt, este important să ai o dată pe blogul tău dacă îți actualizezi blogul frecvent. Dacă nu intenționați să vă actualizați blogul frecvent, atunci este în regulă să eliminați data. Cel puțin, publicul dvs. țintă va găsi în continuare valoarea în postarea pe blog pe care ați scris-o cu mult timp în urmă.

   Cât de des ar trebui să actualizați postările de pe blog?

   Pentru majoritatea întreprinderilor mici, actualizarea blogului de una până la trei ori pe săptămână este un program realist și eficient. Faceți din actualizările blogului dvs. o prioritate, continuați să furnizați postări și resurse de calitate și veți vedea profituri sub formă de trafic mai mare și vânzări crescute prin site-ul dvs. de afaceri mici.

   De ce ar trebui să actualizați vechile postări de blog?

   Vă permite nu numai să aduceți vechile postări de blog la standardele dvs. actuale de calitate și să le legați de ceea ce produceți acum prin link-uri interne, dar și să resusciteze acele postări vechi de blog, astfel încât să urce în clasamentul căutării, să câștige mai multe backlink, și generați mai mult trafic și conversii.

   Cât de des ar trebui să actualizați vechile postări de blog?

   O dată, de două ori, de trei ori o postare pe blog

   Pentru cei care sunt noi în jocul de blogging, vă putem oferi un răspuns destul de simplu cu privire la cât de des ar trebui să fie actualizate blogurile. Ar trebui să urmărești să postezi cel puțin o dată pe săptămână – și la aceeași oră în fiecare săptămână.

   De ce este importantă actualizarea conținutului pentru SEO?

   Actualizarea conținutului de pe site-ul dvs. oferă vizitatorilor mai multe de văzut. Publicarea regulată a conținutului proaspăt vă poate ajuta să construiți un public care revine, care generează mai mult trafic regulat către site-ul dvs. Cu cât mai mulți oameni vin pe site-ul tău web și aduc trafic, cu atât site-ul tău are mai multă autoritate asupra motoarele de căutare.

   Data postării afectează SEO?

   Datele de conținut pot beneficia nu numai de SEO, ci și de câte persoane fac clic din SERP. Asigurați-vă că Google interpretează data publicării paginii dvs., prin urmare, poate fi un pas important.

   Poți retrodata o postare de blog?

   Pentru a da înapoi postarea dvs., faceți clic pe opțiunea „EDITARE POSTARE” și în BARA DE MENIU din dreapta, alegeți „PROGRAMARE”. Prin intermediul acestuia, puteți pune orice dată anterioară la alegere pentru respectiva postare și acea dată va fi afișată acum ca DATA POSTĂRII. Sper ca ajuta!

   Pot elimina datele din postările WordPress?

   Eliminarea datei din postarea WordPress este foarte ușoară din tabloul de bord administrativ. În secțiunea format de dată, selectați Personalizat și ștergeți tot ce există și faceți clic pe Salvare modificări.

   Cât de des ar trebui să blog pentru SEO?

   Postarea pe blog o dată pe zi este un maxim bun, deoarece majoritatea site-urilor web încep să înregistreze profituri marginale în scădere după ~30 de postări pe lună. Și, fără un plan de conținut disciplinat bun, blogging-ul prea frecvent poate crea de fapt probleme de canibalizare a cuvintelor cheie.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE