fbpx
28.6 C
New York City
luni, iunie 24, 2024

Se poate aplica CSS la body?

Pentru a declara reguli de stil pentru corpul unei pagini web, va trebui să creați o regulă CSS pentru selectorul de etichete body. Aceste reguli vor fi apoi aplicate tuturor elementelor care sunt plasate în interiorul etichetelor de deschidere și de închidere pe care le-ați adăugat la index.

Ținând cont de acest lucru, Ce este codul CSS pentru un site web? Ce este CSS? CSS este limbajul de descriere a prezentării paginilor Web, inclusiv culorile, aspectul și fonturile. Permite adaptarea prezentării la diferite tipuri de dispozitive, cum ar fi ecrane mari, ecrane mici sau imprimante. CSS este independent de HTML și poate fi folosit cu orice limbaj de marcare bazat pe XML.

De asemenea oamenii întreabă, Ar trebui să învăț mai întâi HTML sau CSS? Cascading Stylesheets – sau CSS – este prima tehnologie pe care ar trebui să începi să o înveți după HTML. În timp ce HTML este folosit pentru a defini structura și semantica conținutului dvs., CSS este folosit pentru a-l modela și a-l aranja.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Stilul trebuie să fie în cap?

Conform specificațiilor actuale, da, elementele de stil trebuie să fie întotdeauna în cap. Nu există excepții (cu excepția unui element de stil în interiorul unui element șablon, dacă doriți să numărați asta).

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE