fbpx
21.6 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Seo dal mi ajunge cu nam do san?

Do San Lasă trecutul lor dureros: separarea dureroasă a tehnologiei SamSan a dus la o despărțire dureroasă a cuplului de putere! Având sentimente amestecate cu privire la dobândire, minciunile care i se spusese și propriul ei viitor, Dal Mi a ales să încheie lucrurile cu Do San.

Ținând cont de acest lucru, Cu cine a ajuns Dal Mi la start up?
Epilogul are loc în 2020, compania Cheongmyeong bucurându-se de un succes binemeritat. Prin biroul lui Do-san și Dal-mi, vedem cu clipe încântătoare că cei doi s-au căsătorit, în timp ce Chul-san a trebuit să-și rade capul confirmând că au câștigat oferta.

De asemenea oamenii întreabă, De ce a ales SEO Dal Mi Nam Do san?
Pentru că Do San a simțit sinceritatea lui Dal Mi în scrisorile ei și s-a îndrăgostit. La fel ca în partea de rețea, Do San a văzut sinceritatea și disperarea lui Dal Mi. Prin scrisori, Do San a văzut o privire în Dal Mi și viața ei, ceea ce l-a îndemnat să o cunoască.

Întrebări frecvente:

Start-Up-ul are un final?

Nu există – și asta poate fi un șoc, deoarece sezonul 3 se termină cu o întorsătură șocantă care ar putea duce în totalitate la un sezon sau două de dramă.

Ce sa întâmplat cu tatăl SEO Dal Mi?

Scena se întoarce în autobuz și tatăl lui Dal-mi a murit. Puiul prăjit cade peste podeaua autobuzului. A murit exact când era pe cale să se îmbarce într-o viață de succes și să-și îngrijească familia.

Cine este adevăratul Nam Do san?

Nam Do-san (Nam Joo-hyuk), este fondatorul Samsan Tech.

Lui Ji Pyeong îi place Dal mi?

Ji Pyeong nu vrea ca Dal Mi să fie rănită de faptul că singurul lucru care a mângâiat-o într-o perioadă atât de dificilă din viața ei a fost fals. Acesta este ceea ce îl îndeamnă să-l găsească pe Do San și să facă realitate dintr-o minciună. De asemenea, tânjește dragostea lui Dal Mi, dar nu o râvnește la fericirea ei.

Nam Do San are succes?

Nam Do-San este foarte persistent în atingerea succesului! Este dispus să lucreze oriunde și oricând este posibil. De fapt, încă a lucrat în drumul său din Coreea în Statele Unite! Nam Do-San este unul dintre acei oameni care îndrăznește să iasă din zona lui de confort!

Nick și Izzy se întâlnesc?

Izzy beată se duce cu mașina la blocul lui Nick pentru a-și cere scuze și a cere iertare, în timp ce spirala ei continuă. Ei se cearta. SE CONECTE. IN CELE DIN URMA.

Unde a mers mama lui Izzy la StartUp?

Având în vedere acest lucru, fanii au ajuns la concluzia că mama lui Izzy a părăsit orașul în urma relației ei tulburi cu soțul ei. Un alt spectator a spus: „Când se află în Cuba, Izzy menționează că trebuie să-și sune mama la o oră anume. Ea spune că s-a supărat când a ratat să sune înainte.

StartUp se bazează pe o poveste adevărată?

StartUp nu se bazează pe o poveste adevărată, iar creatorul Ben Ketai și-a explicat procesul de gândire din spatele seriei. Potrivit The Cinemaholic, Ketai și scriitorii săi au fost dornici să creeze ceva plasat în lumea tehnologiei. De acolo, s-a format conceptul unui show de startup tehnologic underground.

Cine este fata de pe leagăn în StartUp?

Tu ești logo-ul

Ea îi spune lui Yoon Seon-hak că Dal-mi este fata de pe leagăn, nu ea. A doua zi, Yoon Seon-hak vorbește cu Dal-mi despre logo; cum și-a cunoscut tatăl și cum a inspirat-o. Ea aduce pui prăjit și își amintește când tatăl ei a întrebat despre un loc de pui din apropiere.

Va exista un sezon 2 al StartUp Kdrama?

Sezonul 2 Start-Up nu a fost încă anunțat de Netflix.

Merită urmărit StartUp?

Dar spectacolul în general merită mai mult decât vizionat! … Există întâlniri ocazionale (și lipsite de nuditate din câte mi-am dat seama), dar spectacolul trăiește cu defecte de caracter ale distribuției principale. Serial interesant care, deși a avut unele probleme în sezonul 3, se termină în cel mai bun mod posibil!

  SEO Dal va ajunge cu Ji Pyeong?

  Avertisment: Spoiler Ahead: Când Start-Up s-a încheiat, fanii au fost dezamăgiți de soarta lui Han Ji Pyeong. Interpretat de Kim Seon Ho, personajul a avut o șansă mai mare de a ajunge cu Seo Dal Mi a lui Suzy. Cu toate acestea, personajul a ajuns cu Nam Do San al lui Nam Joo Hyuk.

  Nam Do San este inginer?

  Nam Joo Hyuk joacă rolul lui Nam Do San, un inginer de geniu care a fondat Samsan Tech, în timp ce Suzy joacă rolul lui Seo Dal Mi, care visează să devină Steve Jobs din Coreea și în prezent este un lucrător contractual.

  Este adevărată sandbox în Korea StartUp?

  Aceasta este insula Nodeul din Seul, cutia de nisip din viața reală din „Start-Up” K-Drama… Insula Nodeul este o mică insulă artificială situată în apropierea centrului financiar al Seulului, Yeouido. Este înconjurat de râul Han care curge prin oraș și este plin de copaci luxurianți și spații deschise.

  Cine este liderul în start-up?

  Faceți cunoștință cu Kim Seon Ho, omul care a furat absolut inimile multora. Actorul în vârstă de 34 de ani îl interpretează pe marele capitalist de risc Han Ji Pyeong în drama, care în episodul-pilot a dat deja o senzație majoră de sindrom secundar principal și, da, este cam greu să nu-l arăți.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE