fbpx
21.8 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Seojun și jugyeong se reunesc?

După ce a oferit-o cu o cină câștigată cu greu, Seojun i-a mărturisit sentimentele lui Jugyeong. Spre surprinderea lui, ea a acceptat și au început o relație. Jugyeong se simțea adesea speriat să-și arate fața goală lui Seojun, dar el a acceptat-o ​​pentru aspectul ei. S-au despărțit ulterior din cauza visului lui Seojun de a fi cântăreț.

De asemenea oamenii întreabă, Suho și Jugyeong se întâlnesc? Suho și Ju Yeong s-au îndrăgostit unul de celălalt la cerșit, cred că dragostea lor va trece prin încercări pentru a dovedi că este puternică, iar apoi, în cele din urmă, ajung împreună.

Având în vedere acest lucru, Jugyeong și Seojun se întorc împreună? Neliniștit, Jugyeong se întrebă dacă era Heeyeon. Seojun a anunțat apoi că a decis să urmeze din nou viața de idol, promițând că nu o va răni niciodată. În ciuda asigurării sale, Jugyeong și-a făcut griji că cariera lui va deveni un obstacol în relația lor. Au ajuns să se despartă puțin mai târziu.

Întrebări frecvente:

Cu cine ajunge Jugyeong?

Im Hee Gyung (Im Se Mi) și jamong-ul ei (Oh ​​Eui Sik) se căsătoresc în sfârșit. Relația lor a avut câteva obstacole, dar Hee Gyung a continuat să persiste și și-a urmărit inima până la sfârșit. Relația lor a fost plină de speranță și pură, așa că să-i văd pe cei doi să se căsătorească și să aibă un final fericit a fost finalul perfect al seriei.

Jugyeong l-a înșelat pe Seojun?

Ați putea crede că este pentru că el crede că arăta urâtă, dar adevărul real este că acel seojun i-a spus secrete lui Jugyeong și i-a spus problemele lui și nu a mințit-o niciodată. iar seojun s-a supărat că a mințit-o. și apoi vrei să auzi marea răsturnare? s-au despărțit.

Ce se va întâmpla în True Beauty ep 11?

Episodul 11 ​​din True Beauty începe cu Hee-Kyung care își riscă slujba pentru a-l determina pe tatăl lui Soo-Ho, Joo-Ho, să renunțe la cântecul lui Se-Yeon. În timp ce Soo-Ho iese în grabă din clădire, el și Seo-Joon sunt loviți de o mașină și zac nemișcați pe podea. Ambii băieți sunt transportați de urgență la spital, deoarece vedem mai multe din trecut.

Cu cine ajunge Seojun în Webtoon?

Acum că este ultimul episod al serialului, răspunsul este chiar după colț. După ce l-a văzut pe Seo-jun îmbrățișându-l pe Ju-kyung, Su-ho îl scoate pe Seo-jun la o băutură și îl întreabă dacă îi mai place Ju-kyung și dacă și-a mărturisit sentimentele. Seo-jun răspunde „Nu, acum ne întâlnim”, ca și cum ar indica că nu a fost unilateral.

Ce se întâmplă la sfârșitul adevăratei frumuseți?

*ALERTĂ SPOILERS* True Beauty se termină cu Han Seo Jun (Hwang In Yeop) renunțând la dragostea sa neîmpărtășită pentru Lim Ju Gyeong (Moon Ga Young), în timp ce o ajută să se reîntâlnească cu Lee Suho (Cha Eun Woo). Lim Ju Gyeong și Lee Suho se împacă după câțiva ani de separare.

Există sezonul 2 din True Beauty?

True Beauty (sezonul 2) este al doilea sezon al serialului de televiziune True Beauty. Într-un format asemănător cu primul sezon, concurenții se întrec să vadă cine este cea mai frumoasă.

True Beauty este pe Netflix?

ESTE ADEVARATA FRUMUSETE PE NETFLIX? True Beauty nu este pe Netflix momentan. Drama sud-coreeană nu este disponibilă și pe platforme precum Hulu, Google Play, Prime Video sau HBO.

SUG și Jugyeong se despart în dramă?

Ea nu a știut niciodată cum arată Jugyeong sub machiaj, era un șarpe, dar tot nu a fost la fel de rea ca drama Soojin. Deci, după ce Suho a plecat în Japonia, povestea a progresat până la punctul în care Soojin nu a fost menționat niciodată după primele câteva capitole. Deci da. Nu s-au despărțit pentru că (în webtoon) nu s-au întâlnit niciodată.

SUHO Leo este în True Beauty?

În episodul 11 ​​True Beauty, aflăm că figura misterioasă LEO pe care o caută sora lui Joo Kyung nu este de fapt Seojun, ci Suho. … Seojun îl întâlnește pe tatăl lui Suho și îi spune că Suho este de fapt LEO și că ar trebui să aibă grijă mai mult de fiul său încercând să afle mai multe despre el.

  De unde iau drama True Beauty?

  Urmărește serialul dramă True Beauty Your Way

  Urmăriți astăzi la Rakuten Viki!

  De ce s-a sinucis Se Yeon în True Beauty?

  A fost postat un videoclip cu Seyeon și toți îl iubesc și i-au susținut pe Seyeon și No Time. Dar, când Seyeon și-a adus în discuție bunica, oamenii au început să-l comenteze cu ură, spunând că el caută milă și și-au dorit să nu reușească. Dar cuvinte ca acestea l-au rănit foarte tare pe Seyeon și l-au determinat să se sinucidă.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE