fbpx
7.9 C
New York City
luni, februarie 26, 2024

Site-urile web reale folosesc Bootstrap?

Bootstrap este cel mai popular cadru HTML, CSS și JS pentru dezvoltarea proiectelor mobile receptive pe web. Aproximativ 42.795 de companii menționează utilizarea Bootstrap în stack-urile lor de tehnologie. Există mai multe companii, inclusiv Spotify, Twitter, Udemy, StackShare, Lyft, LinkedIn, Jelvix și altele.

În mod similar, Majoritatea dezvoltatorilor web folosesc Bootstrap?
De ce cadrele precum Bootstrap nu au un loc într-un flux de lucru profesional de dezvoltare web. … Estimat că formează baza pentru 18,7% din toate site-urile web actuale de pe Internet (W3techs.com, 2019), Bootstrap este de departe cel mai utilizat cadru.

  De asemenea oamenii întreabă, Facebook folosește Bootstrap?
  Realizat folosind Bootstrap 3. Urmează stilul bazat pe card, care este un model de aspect comun utilizat de aplicații web populare precum Facebook, Twitter, Google +, Linkedin etc. Spre deosebire de aspectul actual al site-ului Facebook, această aplicație este complet receptivă!

  Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

  Spotify folosește Bootstrap?

  Bootstrap pe Twitter: „La naiba, da, @spotify folosește Bootstrap pe pagina lor de pornire! http://t.co/wEmGMIrwWG” / Twitter.

  Dezvoltatorii frontend folosesc Bootstrap?

  Da, cu siguranță unii dezvoltatori de front-end folosesc Bootstrap. Nu toți dezvoltatorii, dar mulți dintre ei îl folosesc. Multe site-uri mari precum Twitter, Codecademy și multe alte site-uri folosesc bootstrap.

  Bootstrap este considerat a înșela?

  Răspuns inițial: Folosirea unui cadru precum bootstrap sau fundație înșeală? Absolut nu. Într-un mediu de producție tehnologică în care viteza de implementare este la fel de valoroasă sau mai valoroasă decât optimizarea, cadrele pot tăia multe colțuri.

  Am nevoie de Bootstrap pentru site-ul meu?

  Nu este esențial să aveți nevoie de bootstrap. Bootstrap este un cadru front-end gratuit pentru o dezvoltare web mai rapidă și mai ușoară. Bootstrap include șabloane de design bazate pe HTML și CSS pentru tipografie, formulare, butoane, tabele, navigare, modale, carusele de imagini și multe altele, precum și pluginuri JavaScript opționale.

  Twitter folosește Bootstrap?

  Creat inițial de un designer și un dezvoltator la Twitter, Bootstrap a devenit unul dintre cele mai populare framework-uri front-end și proiecte open source din lume. Bootstrap a fost creat pe Twitter la mijlocul anului 2010 de @mdo și @fat. Înainte de a fi un cadru open-source, Bootstrap era cunoscut sub numele de Twitter Blueprint.

  Companiile folosesc Bootstrap?

  Se pare că 42890 de companii folosesc Bootstrap în stack-urile lor de tehnologie, inclusiv Spotify, Udemy și Twitter.

  Este OK să folosești Bootstrap?

  Bootstrap este excelent pentru a combina rapid un prototip sau un instrument intern, dar nu este destinat utilizării pe un site web de producție (cu excepția cazului în care doriți să arate ca un site web Bootstrap… Presupun). Modul Bootstrap de a face lucrurile înseamnă o dezvoltare rapidă, dar nu are niciun sens pentru un site web cu design unic (de ex.

  Apple folosește Bootstrap?

  Pagina de pornire a Apple este un exemplu pentru un design ușor și modern, care arată bine pe orice dimensiune de ecran. Urmărește videoclipul pas cu pas de mai jos și învață cum să folosești cadrul Bootstrap și să scrii CSS pe mobil pentru a face site-ul tău receptiv. …

   Site-urile Bootstrap sunt lente?

   Răspunsul simplu este că orice adăugați la un site web îl va încetini. Bootstrap conține fișiere CSS mari care trebuie să fie descărcate pe dispozitivul utilizatorilor, ceea ce poate încetini vizualizarea inițială a paginii.

   Bootstrap este greu de învățat?

   Și într-adevăr, nu este dificil să începi să folosești Bootstrap. Există o documentație Bootstrap foarte bine scrisă, cu multe exemple de cod HTML, CSS și JavaScript. … Deoarece Bootstrap pare foarte simplu și ușor de utilizat, mulți dezvoltatori se grăbesc în cadru și astfel apar greșeli.

    Este necesar JavaScript pentru Bootstrap?

    De asemenea, majoritatea CDN-urilor se vor asigura că, odată ce un utilizator solicită un fișier de la acesta, acesta va fi servit de pe serverul cel mai apropiat de ele, ceea ce duce și la un timp de încărcare mai rapid. Bootstrap folosește jQuery pentru pluginuri JavaScript (cum ar fi modale, sfaturi de instrumente etc.). Cu toate acestea, dacă utilizați doar partea CSS a Bootstrap, nu aveți nevoie de jQuery.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE