fbpx
11.8 C
New York City
luni, februarie 26, 2024

Sunt etichetele h1 un factor de clasare pe Google?

Ghidul de pornire SEO de la Google nu spune nimic despre etichetele H1. Deci, un răspuns la întrebarea dacă Google recomandă o etichetă de antet este nu, Google nu. Dar John Mueller a spus destul de multe despre subiectul elementelor de titlu și acest lucru nu trebuie ignorat.

În plus, Care sunt factorii de clasare Google?
Aceste sisteme de clasare sunt alcătuite nu dintr-un singur algoritm, ci dintr-o serie întreagă de algoritmi. Pentru a vă oferi cele mai utile informații, algoritmii de căutare iau în considerare mulți factori, inclusiv cuvintele interogării dvs., relevanța și capacitatea de utilizare a paginilor, expertiza surselor și locația și setările dvs.

Ținând cont de acest lucru, Ce este H1 în SEO?
H1 ar trebui să descrie subiectul paginii dvs. și conținutul acesteia. Este posibil ca eticheta h1 să fie similară cu eticheta dvs. de titlu. De obicei, eticheta h1 este titlul postării sau postării pe blog. În mod normal, eticheta h1 oferă cititorului o idee despre conținutul unei pagini web.

Întrebări frecvente:

Este H1 un factor de clasare?

Eticheta de titlu H1 este un factor critic de clasare și la care se referă roboții motoarelor de căutare pentru a afla despre ce este o pagină. De asemenea, este de obicei cel mai vizibil conținut de pe pagină pentru cititor, deoarece conținutul etichetat H1 afișează în mod tradițional ecrane mai mari (deși acest lucru nu este obligatoriu).

Cât de importante sunt etichetele H1 pentru SEO 2020?

H1-urile sunt un bun indicator al textului cel mai important de pe o pagină. Deoarece sunt de obicei cel mai notabil conținut vizual de pe pagină, un H1 bun poate asigura claritate pentru cititor. Este important să rețineți că SEO poate fi adesea atât despre optimizarea utilizatorilor, cât și despre optimizarea căutării.

Mai sunt importante etichetele H1?

În esență, doar dacă aveți o etichetă H1 pe paginile dvs., vă ajutați site-ul dvs. să se claseze mai bine. Poate că nu este cel mai puternic lucru pe care îl puteți face pentru optimizarea motoarelor de căutare, dar etichetele H1 sunt încă foarte importante pentru SEO, deoarece spun atât motoarele de căutare, cât și vizitatorilor site-ului despre ce va fi conținutul paginilor.

Ar trebui să fie eticheta de titlu și eticheta H1 la fel?

Ar trebui să fie diferiți? Există o mulțime de dezbateri dacă trebuie să scrieți informații unice pentru eticheta de titlu și eticheta H1. Cu toate acestea, consensul general printre experți (inclusiv Rand Fishkin de la Moz) este că nu este periculos ca eticheta de titlu să fie aceeași cu eticheta H1.

De câte ori putem folosi eticheta H2?

Puteți folosi orice număr de elemente H2-H6 pe orice pagină, dar acest lucru ar putea fi puțin greoi pentru designerul web tipic. Deci, după cum puteți vedea, există mai multe moduri de a implementa aceste elemente. Aș recomanda ca eventual să păstrați paginile specifice despre un subiect și să utilizați: Un element H1 (sau etichetă, așa cum o numesc mulți)

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE