fbpx
7.6 C
New York City
duminică, aprilie 21, 2024

Sunt reclamele instagram mai ieftine decât Facebook?

Prin urmare, Facebook este câștigătorul cu CPC mai mic. Un CPC cu 42,86% mai mic pe Facebook mă duce la această concluzie. În plus, reclamele de pe Facebook au avut în total aproape 300 de clicuri suplimentare, la același cost. Este posibil ca reclamele de pe Instagram să fi fost mai eficiente în obținerea de clicuri cu o expunere mai mică, dar ne costă mai mulți bani pe clic.

În plus, Sunt reclamele Instagram mai ieftine? După ce am gestionat sute de campanii publicitare Instagram, am văzut că reclamele Instagram costă între 0,20 USD și 2 USD pe clic. Actualizare 2021: când compar unele dintre rezultatele anunțurilor clienților mei pe destinație de plasare, am observat că plasările Instagram Stories aduc de obicei rezultate mai ieftine decât Instagram Feed.

La fel, Cât costă reclamele Instagram în 2020? Cât costă reclamele Instagram? Costul reclamelor Instagram variază în medie între 0,70 USD și 1 USD pe clic. Acestea fiind spuse, costurile tind să varieze în funcție de o varietate de factori, cum ar fi industria, locația și plasarea anunțurilor. Industriile mai competitive și datele demografice au, în general, costuri de publicitate mai mari.

Întrebări frecvente:

Reclamele Instagram și Facebook funcționează?

Campaniile de pe Facebook și Instagram pot folosi aceleași fotografii sau videoclipuri pe ambele platforme sau reclame unice pentru fiecare. Când sunteți gata să utilizați reclamele Facebook și Instagram împreună, fie adăugați Instagram la o campanie existentă prin editarea setărilor de plasare ale setului de anunțuri, fie configurați o nouă campanie pe ambele platforme.

Cât costă reclamele pe Facebook?

Publicitatea pe Facebook costă, în medie, 0,97 USD pe clic și 7,19 USD per 1000 de afișări. Campaniile publicitare axate pe obținerea de aprecieri sau descărcări de aplicații se pot aștepta să plătească, în medie, 1,07 USD per apreciere și 5,47 USD per descărcare.

Cât câștigi ca influencer pe Instagram?

2) Influenții Instagram cu sub 10.000 de urmăritori pot câștiga, în medie, 88,00 USD per postare. Cei cu sub 100.000 de urmăritori, în medie, 200,00 USD per postare, dar aceste cifre variază adesea de la un cont la altul. Majoritatea conturilor de la acest nivel sunt în schimb, înzestrate cu produse gratuite sau reduceri pentru postare.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE