fbpx
5.6 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Sunt subdomeniile prietenoase cu seo?

„Subdomeniile pot fi făcute absolut să funcționeze bine pentru SEO, dar necesită mult efort suplimentar pentru a pune conținutul (cum ar fi un blog) într-un subdosar”, spune Doherty.

Apoi, Cum tratează SEO subdomeniile?
Google a tratat întotdeauna subdomeniile ca site-uri diferite, separate de domeniul principal. … „Va trebui să verificați subdomeniile separat în Search Console, să faceți orice modificări ale setărilor și să urmăriți performanța generală pentru fiecare subdomeniu.

  De asemenea oamenii întreabă, Care este mai bun pentru subdomeniul sau subdirectorul SEO?
  Strategia de subdirector concentrează cuvintele dvs. cheie pe un singur domeniu, în timp ce strategia de subdomeniu vă răspândește cuvintele cheie pe mai multe domenii distincte. Într-un cuvânt, strategia subdirectorului are ca rezultat o mai bună autoritate a domeniului rădăcină.

  Întrebări frecvente:

  De ce subdomeniile sunt o idee proastă pentru site-ul și blogul dvs.?

  Deoarece subdomeniile sunt accesate cu crawlere separat, având conținutul și linkurile pe un subdomeniu – separat de site-ul principal – înseamnă că rezultatele și autoritatea lor sunt, de asemenea, împărțite. Google spune că nu vei fi pedepsit pentru că l-ai enumerat separat, dar nici nu te va ajuta.

  Ar trebui să folosesc un subdomeniu?

  Subdomeniile vă vor îmbunătăți în mod semnificativ clasarea căutării și traficul pe site. Motoarele de căutare recunosc subdomeniile ca adrese web complet separate de domeniul dvs. rădăcină. … Având un alt domeniu cu conținut diferit, vă poate ajuta, de asemenea, să construiți backlink-uri pentru site-ul dvs. principal.

   Care este scopul subdomeniului?

   Un subdomeniu este, după cum sugerează și numele, o secțiune suplimentară a numelui dvs. de domeniu principal. Creați subdomenii pentru a ajuta la organizarea și navigarea către diferite secțiuni ale site-ului dvs. principal. În domeniul dvs. principal, puteți avea atâtea subdomenii cât este necesar pentru a ajunge la toate paginile diferite ale site-ului dvs. web.

   Care este mai bun subdomeniu sau subdosar?

   Subfolderele sunt structura site-ului mai ușor de configurat și de înțeles, deoarece sunt identice cu configurarea oricărui alt folder de pe un site web. Un subfolder este similar cu un subdomeniu prin faptul că vă permite să creați categorii de conținut, dar acestea sunt configurate diferit pe servere.

   Subdomeniile se pot clasa pe Google?

   Subdomeniile se clasează pe Google. Aceasta este o întrebare frecventă referitoare la subdomenii și SEO. Problema nu este dacă subdomeniile se vor clasa pe Google, ci mai degrabă cum. Există implicații mari pentru SEO, având în vedere că subdomeniile se clasează separat de site-ul principal.

   Subdomeniile moștenesc autoritatea de domeniu?

   Un subdomeniu (new.example.com) nu va moșteni autoritatea de domeniu a domeniului existent. Google tratează un subdomeniu ca pe un domeniu separat cu autoritate separată pentru site, chiar și necesită roboți separati.

   Cât durează propagarea unui subdomeniu?

   Acest lucru poate dura oriunde de la 24 la 48 de ore. Puteți accesa subdomeniul utilizând http://www.your-domain.com/sub până când se propagă informațiile DNS ale subdomeniului.

   Subdomeniile se clasează?

   Deși subdomeniile sunt adesea tratate ca entități separate față de site-ul principal, ele pot avea un impact pozitiv asupra clasamentului domeniului principal. Mai mult decât atât, din cauza cuvintelor cheie suplimentare, acestea pot fi clasate și pentru termeni pentru care domeniul inițial nu se clasează foarte bine.

   Poate un subdomeniu să trimită către un alt site web?

   Subdomeniile sunt extrem de personalizabile și pot fi folosite ca site-uri separate care au instalații WordPress separate. Ele pot avea înregistrări DNS separate de la site-ul principal, dar nu pot avea servere de nume separate de la site-ul principal.

   Care este diferența dintre un subdomeniu și un domeniu?

   Domeniile obișnuite sunt adresele URL standard, cum ar fi splashthat.com sau splashthat. … Subdomeniile sunt o adresă URL unică care se află pe domeniul achiziționat ca o extensie în fața domeniului dvs. obișnuit, cum ar fi support.splashthat.com sau blockparty.splashthat.com.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE