fbpx
21.8 C
New York City
vineri, iulie 19, 2024

Sunt transcrierile bune pentru seo?

Clasamentele și traficul merg mână în mână atunci când vine vorba de SEO. … Un clasament mai înalt va genera mai mult trafic, iar traficul crescut va conduce la clasamente mai înalte. Totul este împletit.

  În mod similar, Transcrierile ajută SEO? Transcrierile atrag Google și alte motoare de căutare cu cuvinte cheie relevante. Arătând motoarelor de căutare ceea ce doresc să vadă, transcrierile cresc șansele ca pagina dvs. să apară în rezultatele căutării.

  De asemenea oamenii întreabă, Transcrierile video ajută la SEO? Acest lucru permite videoclipului dvs. să se claseze pentru o multitudine de termeni relevanți, în loc de doar termenii prioritizați din descrierea, titlul și etichetele videoclipului. De fapt, adăugarea de transcrieri și subtitrări la videoclipurile dvs. este o strategie dovedită pentru îmbunătățirea SEO, vizionările, implicarea și clasarea în căutare.

  Întrebări frecvente:

  Subtitrările îmbunătățesc SEO?

  Subtitrările pot face o diferență enormă atunci când vine vorba de strategia dvs. de SEO. Google și alte motoare de căutare nu pot viziona un videoclip, dar pot obține informații prin intermediul textului inclus în subtitrările dvs. Textul folosit în subtitrările dvs. este indexat și mărește profunzimea cuvintelor cheie.

  Subtitrările ajută la SEO pe YouTube?

  Clasament de căutare mai înalt: Digital Discovery Networks a efectuat un studiu care demonstrează că subtitrările videoclipurilor YouTube stimulează SEO. Au înregistrat o creștere a vizionărilor cu 13,48% în primele 2 săptămâni folosind subtitrări și cu 7,32% în general.

  Ajută podcasturile la SEO?

  Folosirea cuvintelor cheie potrivite pentru podcast este esențială pentru SEO de orice fel, iar podcasturile nu sunt o excepție. Cuvintele cheie îi spun Google că episodul dvs. este relevant pentru căutarea unui utilizator și, prin urmare, îl fac mai probabil să apară în rezultate. Cu smart podcast SEO, emisiunea dvs. poate apărea în rezultatele căutării Google.

  Ce termen de căutare doriți să clasați pentru YouTube?

  Implicare video

  Alături de păstrarea audienței, clasarea pe YouTube depinde de modul în care utilizatorii interacționează cu videoclipul tău. Aceasta înseamnă numărul de aprecieri, comentarii, distribuiri și abonați pe care îi primiți. Cu cât videoclipul tău primește mai multă implicare, cu atât se va clasa mai sus în funcție de factorii de clasare YouTube.

  Poate Google să acceseze cu crawlere conținutul video?

  Și, spre deosebire de textul de pe paginile web sau din postările de pe blog, roboții motoarelor de căutare Google nu pot „crawler” sau indexa videoclipurile pentru a-i determina subiectul.

  Ce este legenda în SEO?

  Subtitrările vă permit să oferiți detalii suplimentare pentru o imagine tuturor utilizatorilor dvs. Acestea sunt vizibile pe ecran pentru toți utilizatorii, inclusiv pentru motoarele de căutare și cititoarele de ecran.

  Ce înseamnă modul subtitrări?

  Subtitrările sunt o versiune text a părții vorbite a unei prezentări la televizor, film sau computer. … Subtitrările pot fi activate sau dezactivate printr-un clic pe un buton. Subtitrările deschise sunt diferite de subtitrările închise prin faptul că fac parte din videoclipul în sine și nu pot fi dezactivate.

   La ce folosește TubeBuddy?

   Extensia TubeBuddy vă oferă o privire profundă asupra clasamentelor și etichetelor altor videoclipuri. Poți să spioni videoclipurile altor oameni și să le vezi etichetele și să le adaugi și pe acestea în videoclipul tău pentru a câștiga un pic de atracție din vizualizările lor!

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE