fbpx
28.5 C
New York City
luni, iulie 22, 2024

T-mobile îmi păstrează istoricul de navigare?

Da. T-Mobile are acces la întregul istoric al accesului la internet. Cu toate acestea, ei nu transmit acele informații nimănui, în afară de agențiile de aplicare a legii, cu o hotărâre judecătorească (citație).

În ceea ce privește acest, T-Mobile ține evidența istoricului Internetului? Tmobile urmărește doar utilizarea datelor, nu unde istoricul navigării.

De asemenea oamenii întreabă, Cât timp păstrează T-Mobile istoricul de navigare? Aplicația T-Mobile

Doar documentele sunt disponibile timp de 12 luni; alte tipuri de istoric de cont sunt disponibile pentru ultimele 12 luni sau ultimele 12 evenimente.

Întrebări frecvente:

Poate T-Mobile să vadă istoricul șters?

Nu, ei nu pot. Obișnuiam să lucram la T-Mobile Part-Time în liceu și eram foarte conștient de modul în care funcționează facturile și contul de telefon mobil. Singurul lucru care va apărea pe factură este dispozitivul folosit pentru a accesa internetul și câte date au fost folosite pentru a face acest lucru. Nu va arăta ce site-uri au fost accesate.

Puteți vedea ce site-uri web vizitați pe T-Mobile?

Pentru a vizualiza istoricul utilizării, alegeți Istoric. Sub VIZITATE, sunt afișate site-urile și aplicațiile vizitate. Alege FILTRAR. Sub FILTRAR, sunt afișate site-urile și aplicațiile filtrate.

Poate titularul principal de cont să vadă istoricul Internetului?

Nu, ei nu vă pot vedea conținutul text sau istoricul browserului sau orice altceva decât jurnalele de apeluri și text și cantitatea de date utilizate.

Poate persoana care plătește pentru internet să vă vadă istoricul?

Da. Dacă utilizați un smartphone pentru a naviga pe internet, furnizorul dvs. de WiFi sau un proprietar de WiFi vă poate vedea istoricul de navigare.

Poate proprietarul telefonului meu să-mi vadă istoricul?

Nu, ei nu pot. Nici transportatorul nu poate vedea. Există câțiva factori care pot fi observați, cum ar fi dacă vizionați videoclipuri în flux în timp ce jucați un joc online etc., dar părinții dvs. nu pot vedea videoclipul pe care îl vizionați sau site-ul pe care a fost.

Poate T-Mobile să recupereze mesajele text șterse?

Recuperarea completă a mesajelor text nu este posibilă cu T-Mobile, deoarece nu pot stoca acest tip de date, dar vă puteți recupera înregistrările de utilizare. Dacă doriți să recuperați datele mesajului dvs., puteți încerca să utilizați un serviciu terță parte care va recupera, de asemenea, datele de înregistrare a imaginilor, video și apelurilor.

Părinții mei pot vedea ce aplicații descarc T-Mobile?

Părinții tăi nu vor afla niciodată despre aplicație, deoarece aceasta nu va fi conectată la contul telefonului. De asemenea, puteți crea un cont separat pe telefon pentru a descărca orice aplicație pe care nu doriți să o vadă părinții dvs. … Alternativ, utilizați orice aplicație precum AppLock disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android.

  Părinții mei pot vedea mesajele mele T-Mobile?

  Nu, mesajele iMessage nu sunt legate de operator. Nu, totuși, dacă are acces la ID-ul tău Apple, le poate vedea. Poate că este timpul să discutați cu mama dvs. despre ceea ce o privește suficient pentru a solicita asta de la transportator. Multumesc pentru raspunsuri!

  De ce nu pot șterge istoricul meu Google?

  Derulați în jos până la caseta care spune „Activitate și cronologie” și faceți clic sau atingeți „Activitatea mea”. În noul meniu care apare în partea stângă, selectați opțiunea „Ștergeți activitatea de…” La fel ca istoricul browserului, puteți șterge tot istoricul Google sau doar o parte din acesta.

  Poate familia mea să vadă ce caut pe telefonul meu?

  Părinții vă pot vedea istoricul pe telefon? Dacă folosești smartphone-ul pentru a căuta pe internet, părinții tăi vor putea să vadă în continuare istoricul tău de navigare, printre altele. Ei pot vedea, de asemenea, aplicațiile pe care le utilizați, sursa și destinația adreselor IP și toate datele HTTP necriptate ale site-urilor web.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE