fbpx
7.6 C
New York City
duminică, aprilie 21, 2024

Unde este Lee Seo Jin acum?

El are o diplomă în management de afaceri de la New York University Stern School of Business. Eu, Lee m-am alăturat companiei Ask Veritas Assets Management, care este specializată în proprietate intelectuală și investiții imobiliare. A fost numit director general al celei de-a doua divizii globale de conținut a companiei.

La fel, Lee Seo Jin are Instagram? LEE SEO JIN (@actorleeseojin) • Fotografii și videoclipuri de Instagram.

În plus, Poate Lee Seo Jin să vorbească engleză? Lee Seo Jin și-a putut folosi abilitățile de vorbire engleză de mai multe ori în diverse spectacole de varietate de-a lungul anilor.

Întrebări frecvente:

Câți ani are Ive Leeseo?

Trei tinere de 14 ani au debutat singure anul acesta, cel mai recent membru Leeseo al grupului de fete IVE, care a debutat săptămâna trecută. Născută în 2007, ea a devenit cel mai tânăr idol care a debutat pe scena K-pop.

Cine este Lee Soo Jin?

Lee Soo-jin (coreeană: 이수진; Hanja: 李壽珍; născut la 14 mai 1969) este un activist sindical sud-coreean devenit politician, care servește în prezent ca membru democrat al Adunării Naționale.

Poate Kim So Yeon să cânte la pian?

Una dintre scenele emblematice ale lui Kim Seo Yeon din The Penthouse a fost când a cântat la pian cu sânge în mâini, iar tânăra de 40 de ani a spus într-o emisiune de varietate că a învățat să cânte la instrument în doar două luni și jumătate!

Leeseo merge la școală?

Viata personala. Lee a absolvit liceul în 2015. A luat o pauză de doi ani înainte de a intra la Universitatea Sejong ca specializare în film în 2017.

Câți ani s-a antrenat Leeseo?

Ea este fostă membră a SM Entertainment’s Kids Model 1st Generation. S-a antrenat timp de 2 ani.

Leeseo este la gimnaziu?

Începând cu 2021, Leeseo a devenit cel mai tânăr membru al grupului de fete din K-Pop. … Leeseo este singurul membru IVE care urmează încă școala gimnazială. MBTI-ul ei este ENFP. Leeseo are o personalitate adorabilă, activă și energică.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE