fbpx
9.2 C
New York City
joi, martie 23, 2023

Unde este setarea Xbox în care puteți vedea și partaja conținut?

În Setări > Cont > Confidențialitate și siguranță online > Confidențialitate Xbox Live > Vizualizați detalii și personalizați > Conținut joc > Puteți partaja conținut creat folosind Kinect sau altă cameră, selectați Permite. Verificați dacă microfonul și camera web sunt activate, astfel încât spectatorii să vă poată vedea și să vă audă.

În mod similar, Cum vezi conținutul altor oameni pe Xbox? Apăsați butonul Xbox  pentru a deschide ghidul, apoi selectați Persoane. Veți vedea care prieteni sunt online și câți dintre ei sunt în prezent într-un joc. Selectați lista celor care sunt online pentru a vedea ce fac, cum ar fi să joace un joc sau să vizioneze Netflix.

În ceea ce privește acest, De ce nu pot vedea conținutul altor persoane pe Xbox? Nu puteți vedea conținutul creat de alte persoane din cauza modului în care este configurat contul dvs. Acest lucru poate fi modificat în setările dvs. de confidențialitate și siguranță online de pe xbox.com.

Întrebări frecvente:

Cum dezactivez restricțiile de conținut pe Xbox-ul meu?

Selectați Setări familie > Gestionați membrii familiei. Alegeți un membru al familiei, apoi selectați Confidențialitate și siguranță online > Confidențialitate Xbox Live > Vizualizați detalii și personalizați > Comunicare și multiplayer. Selectați setarea „Puteți juca cu persoane din afara Xbox Live” și faceți clic pe „Blocați” pentru a o dezactiva.

De ce este contul meu Xbox un cont de copil?

De ce este copilul meu contul Xbox? Dacă nu aveai peste 18 ani când te-ai înscris pentru Xbox LIVE, contul tău este desemnat ca cont de copil. Acest tip de cont este supravegheat de un Windows Live ID pentru a restricționa setările de familie, iar unele funcții sunt restricționate.

De ce Xbox-ul meu nu îmi permite să-mi schimb setările de confidențialitate?

Soluția 1: asigurați-vă că sunteți conectat

  • Trebuie să fiți conectat la serviciul Xbox pentru a modifica setările de confidențialitate și siguranță online. Dacă încercați să modificați setările pentru un cont pentru copii sau pentru un cont pentru adolescenți, asigurați-vă că sunteți conectat ca organizator al grupului dvs. de familie Xbox.

Cum îmi văd activitatea pe Xbox?

Microsoft face mai ușor ca niciodată să vă verificați fluxul de activitate Xbox One. Dacă accesați Xbox.com și vă conectați, acum vă puteți verifica fluxul de activitate.

Cum activezi multiplayerul în Minecraft Xbox?

În ecranul „Confidențialitate și siguranță online”, selectați „Siguranță online Xbox One/Windows 10”. Derulați în jos opțiunile Permite/Blocați pentru a găsi „Puteți să vă alăturați jocurilor multiplayer”. Bifarea „Permite” pentru aceasta va avea multiplayer activat pe Minecraft Java Edition.

De ce nu îmi permite contul meu Microsoft să joc multiplayer?

Nu vă faceți griji, cel mai probabil va trebui să verificați setările de confidențialitate ale contului dvs. Microsoft. Îl poți revizui chiar aici. Odată ce intri, mergi la secțiunea „Xbox One / Windows 10 Online Safety”, caută opțiunea „Te poți alătura la jocuri multiplayer” și verifică că ai în „Permite”.

Cum dezactivez controlul parental?

Atingeți „Gestionați setările”, apoi atingeți „Comenzi pe Google Play”. Acest meniu vă va permite să vă editați controlul parental, chiar dacă copilul dvs. are mai puțin de 13 ani. 3. Pentru a dezactiva toate controalele parentale pentru un copil cu vârsta mai mare de 13 ani, reveniți la meniul „Gestionați setările” și atingeți „Informații despre cont”. 4.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE