fbpx
10.1 C
New York City
luni, decembrie 4, 2023

Unde pot găsi PNG gratuit?

PixPNG este un site excelent pentru a găsi imagini PNG transparente gratuite. Platforma are o categorie extinsă de colecție de imagini PNG pentru graficieni și web designeri. Toate imaginile pot fi utilizate gratuit în orice proiecte non-comerciale.

Având în vedere acest lucru, Cum descarc o imagine PNG?
Faceți clic pe meniul derulant „Salvare ca tip” din câmpul Nume fișier pentru a vedea toate formatele compatibile în care poate fi salvată imaginea. Selectați „PNG”, apoi faceți clic pe „Salvare”. Fișierul va fi salvat în același director cu cel original, dar ca fișier PNG.

În plus, Cum descarc un PNG de pe Google?
Salvarea fișierelor WebP ca PNG sau JPG în Chrome

După ce o localizați, faceți clic dreapta pe imagine și plasați cursorul peste „Salvați imaginea ca tip” în partea de jos a meniului. Va apărea apoi un meniu lateral care oferă opțiunea de a salva fie ca PNG, fie ca JPG.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Cum convertesc o imagine în PNG?

Deschideți imaginea pe care doriți să o convertiți în PNG făcând clic pe Fișier > Deschidere. Navigați la imaginea dvs. și apoi faceți clic pe „Deschidere”. Odată ce fișierul este deschis, faceți clic pe Fișier > Salvare ca. În fereastra următoare, asigurați-vă că ați selectat PNG din lista derulantă de formate, apoi faceți clic pe „Salvați”.

Imaginile PNG sunt libere de drepturi de autor?

Imaginile PNG provin din domeniul public, unde utilizatorii care au încărcat și-au renunțat la drepturile de autor și drepturile conexe sau adiacente la aceste Imagini. Sunteți liber să le adaptați și să le folosiți pentru uzul dvs. personal, fără a atribui autorul sau sursa originală.

Pentru ce este folosit PNG?

Este un tip de fișier care permite ca un obiect să fie plasat într-un software cu un fundal clar sau ca o imagine parțial transparentă, făcându-l deosebit de util atunci când se creează un grafic din mai multe straturi, așa cum este cazul în branding și design de logo.

Ce înseamnă PNG pe o fotografie?

PNG este un format de imagine bitmap popular pe Internet. Este prescurtarea pentru „Portable Graphics Format”. Acest format a fost creat ca o alternativă a Graphics Interchange Format (GIF). Fișierele PNG nu au nicio limită de drepturi de autor. … O metodă de comprimare a datelor fără pierderi este utilizată în imaginile PNG pentru a conține grafică de înaltă calitate.

  De ce nu pot salva imaginile ca PNG?

  Nu puteți salva fișierul ca PNG în Photoshop, deoarece documentul este în modul de culoare CMYK sau este setat la un canal pe 32 de biți. Puteți confirma acest lucru mergând la Imagine>Mod… Fișierele PNG pot fi salvate numai în RGB și acceptă doar canale pe 8 și 16 biți.

  Cum trimit un fișier PNG în Gmail?

  Gmail pe web: compuneți un mesaj, apoi trageți și plasați fotografia de pe computer în poziția dorită din e-mail. Sau, poziționați cursorul unde doriți să apară imaginea, selectați Inserare fotografie > În linie, apoi alegeți fotografia și selectați Inserare.

  Ce software creează un fișier PNG?

  Puteți crea un fișier PNG în multe aplicații de editare a imaginilor, inclusiv Photoshop și instrumente precum Canva Pro. În plus, unele editoare online vă permit să creați PNG-uri, inclusiv Pixomatic Online Editor și PIXLR.

  Cum elimin fundalul dintr-o imagine PNG?

  Selectați fotografia din care doriți să eliminați fundalul. Selectați Format imagine > Eliminare fundal sau Format > Eliminare fundal. Dacă nu vedeți Eliminare fundal, asigurați-vă că ați selectat o imagine. Poate fi necesar să faceți dublu clic pe imagine pentru a o selecta și să deschideți fila Format.

  Ce este PNG și JPG?

  PNG înseamnă Portable Network Graphics, cu așa-numita compresie „fără pierderi”. … JPEG sau JPG înseamnă Joint Photographic Experts Group, cu așa-numita compresie „cu pierderi”. După cum probabil ați ghicit, aceasta este cea mai mare diferență între cele două. Calitatea fișierelor JPEG este semnificativ mai scăzută decât cea a fișierelor PNG.

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE