fbpx
15.9 C
New York City
duminică, aprilie 21, 2024

Videoclipurile încorporate ajută la seo?

La fel ca în SEO, încorporarea videoclipurilor dvs. într-un site se comportă exact ca un link înapoi și, astfel, permite videoclipurilor dvs. să fie plasate în rezultatele motoarelor de căutare și să obțină mai multe vizionări. Cu cât videoclipurile tale primesc din ce în ce mai multe vizionări, popularitatea videoclipului și imaginea mărcii tale crește.

În plus, Vizualizările YouTube încorporate contează?
Contează videoclipurile YouTube încorporate? Da, vizionările video YouTube încorporate contează atunci când videoclipul este încorporat în conținutul paginii și un utilizator face clic intenționat pe videoclip pentru al reda. Este posibil ca un videoclip încorporat cu redare automată să nu conteze.

La fel, Ar trebui să permit încorporarea YouTube?
Permiteți (și încurajați) oamenilor să vă încorporeze videoclipurile

  • Permiterea încorporarii înseamnă că oamenii vă pot republica videoclipul pe site-ul, blogul sau canalul lor, ceea ce vă va ajuta să obțineți și mai multă expunere. După ce ați permis încorporarea, este foarte ușor pentru alții să vă republice videoclipul.

Întrebări frecvente:

Care sunt avantajele încorporarii videoclipurilor folosind YouTube sau Vimeo față de găzduirea propriilor videoclipuri?

Control asupra designului – Dacă videoclipul dvs. este găzduit singur, înseamnă că aveți control 100% asupra modului în care arată playerul. Aceasta înseamnă că nu există filigrane de la terți. Fără distragere a atenției – Este prea ușor să dai clic pe un videoclip de pe Youtube și, odată ce s-a terminat, ajungi să vizionezi videoclipuri despre un câine care nu poate prinde mâncare.

Puteți încorpora un canal YouTube într-un site web?

Accesați fiecare videoclip de pe canalul dvs. de YouTube și faceți clic pe opțiunea „Partajare” situată sub videoclip (așa cum se arată în captura de ecran) Faceți clic pe opțiunea „Încorporare”. Copiați codul furnizat. Lipiți codul într-o pagină separată de pe site-ul dvs.

Videoclipurile încorporate au nevoie de internet?

Încorporarea unui videoclip în PowerPoint Avantaje și dezavantaje

Videoclipul trăiește permanent în fișierul PowerPoint: nu este nevoie de acces la internet.

Este posibil să încorporez videoclipul cuiva de pe YouTube pe site-ul meu și să câștig bani din asta?

Da și nu. Este ok să încorporați videoclipuri în paginile site-ului dvs. cu anunțuri, atâta timp cât există suficient alt conținut pe pagină. Cu alte cuvinte, ați putea avea o postare pe blog cu text și fotografii despre călătoria dvs. de vacanță și apoi să încorporați un videoclip YouTube care să arate lucrurile pe care le-ați făcut.

De ce nu mai pot sări peste reclamele de pe YouTube 2020?

YouTube a avut întotdeauna reclame de neînchis. Butonul „omiteți anunțul” apare numai atunci când anunțurile durează 30 de secunde sau mai mult. Dacă vedeți mai multe anunțuri pe care nu le puteți sări, atunci este pentru că agenții de publicitate încep să lanseze anunțuri mai scurte.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE