fbpx
10.3 C
New York City
joi, martie 23, 2023

YouTube are căutare avansată?

Din fericire, YouTube oferă opțiuni avansate de căutare care te ajută să detaliezi și să găsești ceea ce cauți.

De asemenea oamenii întreabă, Ce este YouTube avansat?
Cu un meniu în Setări YouTube și acces extins la modificări, aceasta este extensia pentru a vă îmbunătăți experiența YouTube. Modul întunecat adevărat, un egalizator, ajustări de font, un looper personalizat, un sistem de particule cu aspect cool pe care îl puteți folosi ca fundal, YouTube Advanced oferă totul și mai urmează.

La fel, Puteți filtra YouTube după limbă?
Accesați setările YouTube. În partea de jos a paginii de pornire există un panou de limbă, de acolo puteți alege ce țară/limbă să filtrați.

Întrebări frecvente:

Cum obțin youtuberii conținut?

Participați la comunitățile online. O altă modalitate excelentă de a găsi idei de conținut noi pentru canalul tău YouTube este participarea la comunități online precum Reddit și Quora. Cu comunități precum Reddit și Quora, puteți afla exact despre ce subiecte vorbesc alții.

Câți bani câștigă un Youtuber?

Odată ce vă calificați pentru generare de bani, YouTube ia o reducere cu 45% din veniturile din reclame. În general, utilizatorii de pe YouTube generează aproximativ 18 USD pentru 1.000 de vizionări de anunțuri sau între 3 USD și 5 USD pentru același număr de vizionări ale videoclipului lor real.

Ce s-au întâmplat cu îmbunătățirile YouTube?

Secțiunea Îmbunătățiri YouTube a fost întreruptă în 2019. Cu toate acestea, există încă funcții de editare video încorporate, cum ar fi estomparea, decuparea, adăugarea audio și alegerea miniaturii.

Cum sortez videoclipurile de pe YouTube după cele mai puține vizionări?

Pentru a sorta videoclipurile YouTube într-un canal atunci când le vizionați pe mobil, trebuie să le sortați în funcție de cele mai populare videoclipuri. Pasul 3: Faceți clic pe lista derulantă și selectați cele mai populare, care va sorta videoclipurile de la cel mai mare la cel mai mic număr de vizionări.

Cum îmi ascund abonații YouTube?

Ascundeți numărul de abonați

Conectați-vă la Contul dvs. Google. Accesați YouTube Studio. Setari avansate. Sub „Număr de abonați”, debifează „Afișează numărul de persoane abonate la canalul meu”.

Cum ajungi la canalele recomandate de pe YouTube?

Recomandări de canale

Știți meniul de canale aferente pe care îl puteți vedea în partea dreaptă când răsfoiți pagina canalului cuiva? În setările tale avansate, poți cere YouTube să-ți afișeze canalul în acea casetă. Derulați în jos la „Recomandări pentru canale” și selectați opțiunea preferată.

Related Articles

URMĂREȘTE-NE

4,173FaniÎmi place
1,347CititoriConectați-vă
2,421AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE POPULARE