fbpx
18.8 C
New York City
miercuri, aprilie 24, 2024

Cum îți faci telefonul să îți spună cine sună?

Cine sună pentru Android

Navigați la Setări Android –> Accesibilitate și activați Cine apelează. Acum puteți activa aplicația pentru a primi numele sau numărul apelantului anunțat în toate apelurile primite. În mod implicit, aplicația vă anunță pentru fiecare apel și mesaj primit.

În plus, Poate Android să anunțe cine sună? Google lansează o nouă funcție pentru aplicația Google Phone care anunță cine sună atunci când sună telefonul, potrivit 9to5Google. Dacă este lansat pentru dvs., puteți seta dacă doriți ca aplicația să anunțe ID-ul apelantului de fiecare dată când sună telefonul, doar când purtați căști, sau niciodată, spune 9to5Google.

Pe lângă asta, Cum dezactivez Siri care anunță totul? Puteți dezactiva funcția folosind fie iPhone, fie iPad. Capacitatea de a gestiona anunțurile Siri este ușor îngropată în meniul Setări, dar îl puteți accesa în câțiva pași simpli. Deschide Setări și atinge Notificări. Atingeți Anunțați notificări și dezactivați funcția.

Întrebări frecvente:

Există vreo aplicație care vă spune cine vă sună?

Truecaller este disponibil pe ambele platforme majore, iOS și Android și este gratuit pe ambele. Rețineți că vă va cere numele și numărul înainte de a putea utiliza aplicația, care vă va adăuga în baza lor de date. Nu toată lumea își dorește asta, dar dacă primiți o mulțime de apeluri telefonice nedorite, poate fi un compromis decent.

Există o aplicație care anunță cine sună?

Aplicația Google Phone poate anunța acum cine sună. Dacă aveți un dispozitiv Android cu aplicația Google Phone activată, acum veți putea auzi cine sună când sună telefonul.

Cum setez ID-ul apelantului pe Android?

Pentru a găsi aceste opțiuni, deschideți aplicația Telefon pe Android, atingeți pictograma „Mai multe” (3 puncte) din colțul din dreapta sus al ecranului, selectați „Setări”, apoi „Setări de apel”. Apoi, atingeți „Setări suplimentare” și apoi selectați „ID apelant”.

* 67 încă funcționează?

Utilizați *67 pentru a vă ascunde numărul de telefon

Pe bază de apel, nu puteți învinge *67 la ascunderea numărului dvs. Acest truc funcționează pentru smartphone-uri și linii fixe.

De ce îmi tot spune Siri ora?

telefonul dvs. are voce off activată. este pentru orbi. atingeți o dată pentru a auzi ce atingeți. atingeți de 2 ori pentru a alege. accesați Setări > General > Accesibilitate.

De ce continuă Siri să vorbească pe telefonul meu?

Se pare că este activată Vocea off. De aceea, atunci când atingeți ceva, Siri începe să vorbească. Atingeți de două ori setări – atingeți de două ori general – Folosiți 3 degete pentru a derula în partea de jos – Accesibilitate – atingeți de două ori voce off și atingeți de două ori glisorul. Sper că funcționează dacă aveți voce off activată.

Cum poți identifica un apelant necunoscut?

Una dintre cele mai populare aplicații este TrapCall. Această aplicație este disponibilă atât pentru dispozitivele iOS, cât și pentru Android. Îți spune numărul de apeluri anonime în timp real și poate bloca automat spam-ul pentru tine. Te anunță când blochează un apel, doar în cazul în care vrei să apelezi înapoi.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE