fbpx
23.3 C
New York City
duminică, aprilie 28, 2024

Există vreo modalitate de a accesa site-urile blocate?

Utilizați un server proxy web

Un server proxy online sau web este un mijloc popular de accesare a site-urilor web blocate, deoarece acționează în esență ca un scut sau o barieră între dvs. și site-ul pe care îl navigați și, ca atare, poate ocoli anumite restricții de rețea (adio site-ul web blocat).

De asemenea întrebarea este, Ce browser poate ocoli site-urile blocate?
Utilizați browserul Tor.

Browserul Tor este un browser web gratuit care este folosit pentru a vă păstra anonimatul pe web prin direcționarea traficului dvs. web printr-o serie de servere proxy. Tor este adesea folosit pentru a accesa site-uri web care sunt blocate de țara sau regiunea în care locuiți.

Având în vedere acest lucru, Cum pot deschide site-uri blocate fără VPN?
Puteți folosi link-uri scurte, cum ar fi TinyURL sau Bitly, pentru a vedea aceste site-uri. Alternativ, puteți utiliza adresa IP a unui site web restricționat în loc de adresa URL a acestuia. În cele din urmă, puteți utiliza un site web proxy, cum ar fi ProxFree; totuși, unele site-uri proxy pot fi blocate de rețeaua dvs., așa că poate fi necesar să utilizați altul.

Întrebări frecvente:

Cum deblochez un site web pe Chrome?

Treceți la fila Securitate, selectați Site-uri restricționate și faceți clic pe butonul Site-uri. Aceasta va afișa lista adreselor URL ale site-urilor marcate sub Site-uri restricționate. Selectați site-ul și apăsați butonul Eliminare. După ce ați terminat, reporniți Chrome și verificați dacă site-ul respectiv este deblocat sau nu.

De ce blochează computerul meu site-uri web?

Site-urile web pot fi blocate la trei niveluri: nivel computer, nivel rețea sau nivel ISP/guvernamental. Unele servicii DNS, cum ar fi Open DNS, oferă și opțiuni de blocare a anumitor tipuri de site-uri web pentru diferiți utilizatori care partajează computerul. … Nu vom vorbi despre cum să blocați un site web.

    Cum ocoliți site-urile blocate de școală pe un Chromebook?

    Deschideți Chromebookul și apăsați butonul de pornire timp de 30 de secunde. Acest lucru ar trebui să ocolească blocul de administrare. Puneți bateria înapoi și conectați cablurile de alimentare. Pune capacul din spate.

    De ce îmi blochează Google căutările?

    Google verifică paginile pe care le indexează pentru scripturi sau descărcări rău intenționate, încălcări ale conținutului, încălcări ale politicilor și multe alte probleme de calitate și juridice care pot afecta utilizatorii. Când Google detectează conținut care ar trebui blocat, poate întreprinde următoarele acțiuni: Ascunde rezultatele căutării în tăcere.

    De ce unele site-uri nu se deschid în Google Chrome?

    Este posibil ca programul antivirus sau malware nedorit să împiedice deschiderea Chrome. Pentru a remedia, verificați dacă Chrome a fost blocat de antivirus sau alt software de pe computer. … Un program sau un proces care rulează în prezent pe computerul dvs. ar putea cauza probleme cu Chrome.

      Cum folosesc o adresă IP în loc de o adresă URL?

      Tastați șirul „http://” urmat de adresa IP și apoi de o bară oblică. De exemplu, tastați „http:// 209.191. 122,70/” (fără ghilimele).

      Related Articles

      [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

      ARTICOLE POPULARE