Cum creez un șablon pentru paginile de produse?

0
112

Pentru a începe să personalizați șablonul de pagină de produs, de la administratorul Shopify, accesați Magazin online > Teme. Faceți clic pe butonul Personalizare pentru a fi redirecționat către pagina de editare a temei. Selectați Pagini de produse din lista derulantă și începeți să personalizați șablonul de pagină de produs.

Apoi, Ce este o pagină de produs într-un site web? O pagină de produs este o pagină de pe site-ul web al companiei care prezintă inventarul de produse pe care un client îl poate cumpăra. Este o pagină care îi ajută pe clienți să decidă ce vor să cumpere în funcție de diferite specificații, cum ar fi prețul, caracteristicile, recenziile și compararea produselor.

Apoi, Cum se numește o pagină de produs? O pagină cu detalii despre produs (PDP) este o pagină web de pe un site de comerț electronic care prezintă descrierea unui anumit produs în vedere. Detaliile afișate includ adesea dimensiunea, culoarea, prețul, informațiile de livrare, recenziile și alte informații relevante pe care clienții ar dori să le cunoască înainte de a face o achiziție.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Cum arătați caracteristicile produsului?

Utilizați videoclipuri și imagini. Cuvintele nu sunt singura modalitate de a vă transmite caracteristicile produsului. Imaginile și videoclipurile sunt de obicei o modalitate mult mai bună de a înțelege exact ceea ce poate face produsul dvs. Imaginile sunt o modalitate ușoară de a le arăta clienților cum arată și cum funcționează caracteristicile cheie.

Cum adaug o pagină de produs pe site-ul meu?

Accesați pagina în care doriți să adăugați produsul, de ex. pagina dvs. de pornire. În Blocul de produse, alegeți un produs din lista verticală de produse deja în magazin și faceți clic pe Adăugare produs. Produsul va fi adăugat pe pagina dumneavoastră afișând numele produsului, o imagine, o scurtă descriere și prețul.

Cât de lungă ar trebui să fie o pagină de produs?

Dacă copia este prea lungă, clientul poate să nu o citească și, prin urmare, să nu cumpere produsul. Dar câtă copie este suficientă? Când scrieți o copie pentru pagina unui produs, încercați să scrieți 300-450 de cuvinte. Asta facem aici la GrowTraffic.

Cât costă să faci un site web pe Shopify?

Un site web Shopify de bază va costa de obicei între 3.500 USD și 5.000 USD și, în general, va include următoarele caracteristici: Structura site-ului de comerț electronic proiectată profesional, care poate găzdui până la 25 de produse. Formular de contact de bază în cinci câmpuri. În anul găzduirii site-ului.

Cât ia Shopify pe vânzare?

Shopify ia, de asemenea, 1,6% din fiecare vânzare online și 20p. Primești multe pentru banii tăi. Acesta este pentru companiile consacrate care au obținut un anumit succes în comerțul electronic și doresc să crească în continuare.

Care este mai bun WordPress sau Shopify?

Dacă aveți deja un site web WordPress pregătit, ar fi mai bine să utilizați WordPress și pentru comerțul electronic. … Shopify este mai bun pentru cei care nu au încă un site web și, prin urmare, ar dori o soluție dedicată și fără mâini. De asemenea, vine cu o mulțime de funcții avansate pentru a vă ușura viața.