Aveți nevoie de interogare media pentru flexbox?

0
114

Nu „utilizați interogarea media în caseta flexibilă” în mod necesar. Sunt lucruri diferite. Poți explica de ce crezi că sunt același lucru? Nu au practic nimic în comun.

În mod similar, Ce pot folosi în locul unei interogări media?
De când am început să avem dispozitive de calcul de diferite dimensiuni, a apărut conceptul de responsive design. Și, de asemenea, se remarcă faptul că distanța dintre tine și dispozitiv variază și în funcție de cât de mare este ecranul.

Ținând cont de acest lucru, Cum folosesc flexbox în interogarea media?
Puteți combina flexbox cu interogări media pentru a crea un aspect care să răspundă la ecrane de diferite dimensiuni. Interogările media sunt utilizate în mod obișnuit în modelele responsive pentru a afișa un aspect diferit pe diferite dispozitive, în funcție de dimensiunea ecranului acestora.

Au fost găsite următoarele răspunsuri care sunt relevante pentru întrebarea dvs.:

Puteți face un site web receptiv fără interogări media?

În calitate de dezvoltator front-end, ați putea crede că aveți nevoie de interogări media pentru a dezvolta site-uri web receptive. Dar adevărul este că o poți realiza în absența unei interogări media. … Cu Grid și Flexbox, cu siguranță puteți face site-uri web receptive fără a specifica punctele de întrerupere a interogării media.

    Cum îmi fac grila să răspundă?

    Să începem să construim o vizualizare a grilei receptivă. Mai întâi asigurați-vă că toate elementele HTML au proprietatea box-sizing setată la border-box . Acest lucru asigură că umplutura și chenarul sunt incluse în lățimea și înălțimea totală a elementelor. Citiți mai multe despre proprietatea dimensionării casetei în capitolul nostru CSS Box Sizing.

    De ce este folosit display flex?

    De ce să alegeți flexbox? Într-o lume perfectă a suportului pentru browser, motivul pentru care ați alege să utilizați flexbox este că doriți să așezați o colecție de articole într-o direcție sau alta. Pe măsură ce așezați articolele, doriți să controlați dimensiunile elementelor în acea dimensiune sau să controlați distanța dintre elemente.

    Cum îmi fac rândul flex receptiv?

    Cheia este să setați lățimea stânga și dreapta la 50%, centrul la 100% și apoi să declarați „flex-flow: row wrap;” pe recipient. @media(min-width:768px) { . flexbox { flex-flow: row nowrap; } … }

      Este flexbox responsive?

      Flexbox este un model de aspect CSS3 care rezolvă probleme de obicei dificile, inclusiv modul de poziționare, centrare sau redimensionare dinamică a elementelor pe o pagină. Este un instrument suficient de modern pentru a crea modele receptive și suficient de vechi pentru a fi implementat în browserele majore.

      Ce este Flex shrink în CSS?

      Proprietatea CSS flex-shrink setează factorul de flex Shrink al unui articol flex. Dacă dimensiunea tuturor articolelor flexibile este mai mare decât containerul flexibil, articolele se micșorează pentru a se potrivi conform flexibilității.

      Cum desemnați un element ca container Flexbox?

      Pentru a desemna un element ca container flexibil, setați proprietatea de afișare a elementului la flex sau inline-flex. Odată ce un articol este un container flexibil, există mai multe proprietăți pe care le putem folosi pentru a specifica modul în care se comportă copiii săi. Toate elementele secundare directe ale unui container flexibil sunt elemente flexibile.

      Ce este o interogare de container?

      Interogările containerului sunt interogări care ne ajută să stilăm conținutul unui container pe baza proprietăților acestuia, cum ar fi lățimea și înălțimea. Aceasta are o abordare diferită de interogările media, care ne ajută să ne stilăm paginile/site-urile web pe baza modificărilor din fereastra de vizualizare.

      Ce este containerul Flex?

      Un container flexibil extinde articolele pentru a umple spațiul liber disponibil sau le micșorează pentru a preveni debordarea. Cel mai important, aspectul flexbox este independent de direcție, spre deosebire de aspectele obișnuite (blocul care este pe verticală și inline care este pe orizontală).

      Ce este Flex și grid în CSS?

      Grilă și flexbox. Diferența de bază dintre CSS Grid Layout și CSS Flexbox Layout este că flexbox a fost proiectat pentru aspect într-o singură dimensiune – fie un rând, fie o coloană. Grila a fost concepută pentru un aspect bidimensional – rânduri și coloane în același timp.

      Pot folosi grila inline?

      Această caracteristică este învechită/învechită și nu ar trebui utilizată.

      Unde pot folosi flexbox?

      Aveți un design mic de implementat — Flexbox este ideal atunci când aveți un design mic de implementat, cu câteva rânduri sau câteva coloane. Trebuie să aliniați elementele — Flexbox este perfect pentru asta, singurul lucru pe care ar trebui să-l facem este să creăm un container flexibil folosind display: flex și apoi să definim direcția flexibilă pe care o dorim.