fbpx
25.4 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Aplicația camfind este gratuită?

CamFind – Motor de căutare vizuală – Descărcări gratuite și recenzii de software – CNET Download.

Ținând cont de acest lucru, CamFind este o aplicație bună?
Până acum am folosit CamFind – Search, QR Reader, Comparație de prețuri și Scanner de coduri de bare pentru a-mi scana mouse-ul Logitech fără fir, laptopul și o sticlă de apă din plastic transparent. Aplicația a identificat cu succes toate cele trei elemente corect și chiar și-a ghicit corect marca laptopului meu, așa că sunt foarte impresionat până acum!

La fel, Ce face aplicația CamFind?
CamFind, aplicația de căutare vizuală care vrea să fie o alternativă mai rapidă și mai precisă la Google Goggles, a atins recent două etape. Aplicația sa pentru iOS tocmai a trecut de un milion de descărcări (o versiune Android va fi lansată în două luni), iar API-ul său este acum disponibil pentru alți dezvoltatori pentru a fi descărcat pe Mashape.

Întrebări frecvente:

Există o aplicație în care faci o poză a ceva și îți spune ce este?

Google Goggles este acum Google Lens

În august 2018, Google Goggles a fost retras și înlocuit cu Google Lens. Ideea este aceeași: cineva poate vizualiza sau face o poză unui articol și Google vă va spune despre ce este vorba.

Google Lens este gratuit?

Google Lens este gratuit și poate fi descărcat atât pe dispozitivele iOS, cât și pe dispozitivele Android.

Există o aplicație pentru recunoașterea feței?

AppLock (Android)

AppLock, fiind printre cele mai bune aplicații de recunoaștere a feței, este unul dintre software-urile gratuite de urmărire a feței care asigură că doar un utilizator își poate accesa informațiile personale, aplicațiile de rețele sociale și conturile financiare.

Care este cea mai bună aplicație pentru identificarea antichităților?

ValueMyStuff – aplicația pentru consumatori a săptămânii. Aflați cât de valoroase sunt antichitățile dvs. cu ValueMyStuff.

CÂT COSTA aplicația Lens?

Lens for Watch este o descărcare gratuită cu achiziții în aplicație începând de la 1,99 USD. Pentru a afla mai multe despre Lens Pro, consultați aplicația noastră practică aici.

Ce este Google Lens pe telefonul meu?

În esență, Google Lens este cel mai bine descris ca un motor de căutare pentru lumea reală. Folosește inteligența artificială pentru a identifica textul și obiectele atât în ​​imagini, cât și într-o vizualizare live de la camera telefonului, iar apoi vă permite să învățați și să interacționați cu acele elemente în tot felul de moduri interesante.

Am Google Lens pe telefon?

Dacă utilizați Android, atunci veți găsi Google Lens oriunde pe telefon. Puteți accesa acest instrument ingenios din aplicația Cameră a telefonului, aplicația Google, Fotografii, aplicația Lens, Asistent, Chrome sau oriunde.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE