fbpx
4.2 C
New York City
marți, februarie 27, 2024

Taehyung este prieten cu park seo-joon?

Cântărețul BTS V este prieten apropiat cu actorii Park Seo-joon și Choi Woo-shik.

Având în vedere acest lucru, V este prieten cu Park Seo-joon?
Park Hyung-sik a lucrat cu Park Seo-joon și cântărețul BTS V în Hwarang: The Poet Warrior Youth. Colaborarea lor a făcut ca trioul să devină prieteni grozavi.

În ceea ce privește acest, Minho și V sunt prieteni?
Minho este unul dintre numeroșii seniori cu care V este aproape. Prietenia lor a înflorit în timp ce jucau împreună în „Hwarang” de la KBS 2TV, iar distribuția este renumită pentru relația lor atât pe ecran, cât și în afara, chiar și după încheierea dramei.

Întrebări frecvente:

V și Park Hyung-sik sunt prieteni?

Vorbind despre postarea lui Park Hyung-Sik, un fan a spus: „Cea mai bună prietenă”. V, Park Hyung-Sik, Choi Woo Sik, Park Seo Joon și Peakboy sunt prieteni și se numesc cu drag Wooga Squad. … Nu este prima dată când V cântă solo pentru o dramă OST.

  Peakboy este în hwarang?

  Cântărețul BTS a apărut ca invitat alături de membrii săi Wooga Squad Park Seo-joon, Park Hyung-sik și Peakboy. Echipa Wooga este formată din cinci membri – cântărețul BTS V, actorii Park Seo-joon, Choi Woo-shik și Park Hyung-sik și artistul Peakboy.

  De cine este V aproape?

  Cei mai buni prieteni BTS: V și Jimin

  Taehyung și Jimin din BTS sunt considerați doi dintre cei mai apropiați prieteni ai trupei BTS. Taehyung (V) îl consideră adesea pe Jimin drept cel mai bun prieten al său în afara camerei. Chiar și în timpul Bon Voyage Sezonul 2, Episodul 8, care a fost filmat în Hawaii, V i-a scris o scrisoare lui Jimin numindu-l ca fiind cel mai bun prieten al său.

  Cine este cea mai bună prietenă a fetei V?

  Park Bo Gum și V sunt deja destul de cunoscuți în industrie pentru a fi cei mai buni prieteni. Cei doi au început să devină apropiați după ce au găzduit împreună Music Bank a KBS. De atunci, au rămas aproape și au făcut chiar o excursie împreună pe Insula Jeju!

  Care este mâncarea preferată a V?

  Taiteii preferati ai lui Taehyung (V) sunt Japchae, deoarece el este un iubitor de tăiței și orice tip de carne cu ea. Taehyung iubește, de asemenea, tăițeii de amidon de cartofi dulci prăjiți cu legume și carne și îi iubesc și cu orez (bap), iar liderul nostru (Rap Monsta) a susținut odată că îi iubește tăițeii coreeni cu cuțit.

  Park Bogum este în Hwarang?

  V a postat apoi pe Twitter BTS pe 11 decembrie cu patru fotografii din culise cu el și cu prietenii săi, inclusiv fotografii cu colegii săi de distribuție din „Hwarang”, Park Hyung Sik și Park Seo Joon, bunul său prieten Park Bo Gum, actrița Ha Ji Won și YoonA de la Girls’ Generation. … Așa cum era de așteptat de la BTS. Cel mai bun din lume!”

   Related Articles

   [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

   ARTICOLE POPULARE