fbpx
19.5 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Care este cel mai bun motor de căutare muzicală?

Pandora: Una dintre cele mai populare moduri de a căuta muzică gratuită și plătită. Găsește conținut audio legat de titlurile pe care le căutați, permițându-vă să vă creați propriile posturi muzicale personalizate. iHeartRadio: excelent pentru a rula o căutare audio largă pentru a găsi posturi de radio în SUA și Mexic.

În ceea ce privește acest lucru, Există un motor de căutare muzicală?
Suplimentul muzical accesează Allmusic, Amazon, Discogs, Grooveshark, iLike, iTunes, LastFM, MySpace, Pandora, The Hype Machine sau Wikipedia. Dacă ești un pasionat al muzicii, acest mic supliment este un accelerator de căutare grozav. Acestea sunt doar zece moduri mici de a ne alimenta plăcerea de a asculta.

Ținând cont de acest lucru, Cum pot căuta audio?
Pe dispozitivul dvs. mobil, deschideți cea mai recentă versiune a aplicației Google sau găsiți widget-ul Căutare Google, atingeți pictograma microfon și spuneți „Ce este acest cântec?” sau faceți clic pe butonul „Căutați o melodie”. Apoi începeți să fredonați timp de 10-15 secunde. Pe Google Assistant, este la fel de simplu. Spuneți „Hei Google, ce este această melodie?” și apoi fredonează melodia.

Întrebări frecvente:

Cum pot găsi o melodie după audio?

Shazam va identifica orice melodie în câteva secunde. Descoperiți artiști, versuri, videoclipuri și liste de redare, toate gratuit. Peste 1 miliard de instalări și continuă!

Cum găsesc o bobină audio?

Când creați un Reel în aplicația Instagram, puteți atinge pictograma muzică pentru a adăuga sunet din biblioteca proprie a Instagram. Aceasta va afișa un ecran cu recomandări audio adaptate special pentru dvs., precum și o bară de căutare în care puteți căuta muzică sau sunete. De asemenea, puteți accesa sunetul salvat din acest meniu.

Ce muzică poate fi folosită pe YouTube?

Puteți folosi muzică protejată prin drepturi de autor pe YouTube, atâta timp cât înțelegeți regulile. Dacă o anumită melodie este înregistrată cu Content ID, veți primi o revendicare. Nu contează că melodia este etichetată „fără drepturi de autor”, „fără drepturi de autor” sau provine dintr-o bibliotecă muzicală.

Este Shazam un motor de căutare?

Shazam stochează un catalog de amprente audio într-o bază de date. Utilizatorul etichetează o melodie timp de 10 secunde, iar aplicația creează o amprentă audio. Odată ce creează amprenta audio, Shazam începe căutarea potrivirilor în baza de date.

Biblioteca audio YouTube este fără drepturi de autor?

Muzica și efectele sonore din Biblioteca audio YouTube sunt protejate prin drepturi de autor. Biblioteca audio se găsește exclusiv în YouTube Studio.

Care este mai bun SoundHound sau Shazam?

Shazam este aplicația mai simplă, perfectă pentru persoanele care doresc pur și simplu să eticheteze o piesă și să meargă mai departe. SoundHound este mai potrivit pentru pasionații de muzică care doresc să obțină toate informațiile legate de melodie și, eventual, chiar să descopere muzică nouă pe parcurs.

Cum găsesc muzică necunoscută?

Aplicațiile populare de identificare a muzicii, cum ar fi Shazam și SoundHound, sunt instrumente valoroase care numesc rapid melodii necunoscute în timp ce sunt redate.

Îmi poate spune Google ce melodie redă?

Pe un dispozitiv Android, puteți atinge lung aplicația Shazam în sertarul de aplicații, apoi atingeți Shazam Now. Dacă doriți să activați Shazam în fundal, astfel încât să poată continua să identifice ce se joacă în jurul vostru, puteți activa Auto Shazam deschizând aplicația și atingând lung butonul Shazam.

Pot găsi o melodie fredonând-o?

Pentru a începe să utilizați noua funcție Google, luați telefonul și deschideți cea mai recentă versiune a aplicației Google sau a widget-ului Căutare Google. Apoi, atingeți pictograma Microfon și spuneți „Ce este acest cântec?” De asemenea, puteți atinge butonul Căutați o melodie. În cele din urmă, începeți să fredonați, să cântați sau să fluierați melodia pentru a obține rezultatele.

Ce este zumzetul melodiei asta?

Pentru a utiliza noua funcție pe un dispozitiv mobil, deschideți cea mai recentă versiune a aplicației Google sau găsiți widgetul Căutare Google. Atinge pictograma microfon și spune „Ce este această melodie?” sau faceți clic pe butonul „Căutați o melodie”. Apoi începeți să fredonați timp de 10 până la 15 secunde.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

ARTICOLE POPULARE