fbpx
19.5 C
New York City
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Este sigur să cumpărați o mașină nouă online?

Aceasta este o întrebare pe care mulți oameni o pun atunci când iau în considerare pentru prima dată să cumpere o mașină online și este un lucru inteligent și rezonabil să te întrebi. … Totuși, este de înțeles să te întrebi dacă poți avea cu adevărat încredere în întregul proces de cumpărare a unei mașini online. Deci, răspunsul simplu la aceasta este: da, este sigur să cumpărați o mașină online.

  Apoi, Ce este o aplicație de cumpărare a mașinii?
  Aplicațiile de cumpărare de mașini au mai multe avantaje în ceea ce privește trecerea de la dealer la dealer sau chiar cumpărăturile online pentru o mașină, camion sau SUV nou pe care îl vei iubi. Multe dintre aceste aplicații vă pot trimite alerte despre vehiculele care vă interesează, anunțându-vă dacă prețul a scăzut sau un anumit vehicul devine disponibil în apropierea dvs.

  Având în vedere acest lucru, Care sunt dezavantajele achiziționării unei mașini noi?
  Dezavantajele cumpărării noi

  Prețul unei mașini noi este de obicei mult mai scump decât dacă ați cumpăra vehiculul folosit. Fii pregătit să plătești mult mai mult impozitul pe vânzări. Se spune că vehiculele noi își pierd până la 20 la sută din valoare de îndată ce plecați de pe teren.

  Întrebări frecvente:

  De ce nu ar trebui să cumpărați o mașină de la CarMax?

  Contra CarMax:

  Prețurile lor nu sunt la fel de mici ca ale altor dealeri. The Truth About Cars a analizat prețurile de vânzare ale vehiculelor similare pe eBay și CarMax și a constatat că prețurile acestora erau constant mai mari, adesea cu câteva mii de dolari. Asta pentru că au mai multe cheltuieli generale, ceea ce site-ul subliniază.

  Cine este cel mai mare concurent CarMax?

  Principalii concurenți ai CarMax includ Inchcape, Copart, AutoNation, Penske Automotive Group și Vroom. CarMax este o companie de vânzare cu amănuntul de vehicule second hand.

  Este Vroom mai bun decât CarMax?

  Pe măsură ce defalcăm aceste informații, putem vedea că pentru vehiculele care au sub 90.000 de mile pe ele, Vroom are oferte mai bune în medie peste 75% din timp. Între timp, pentru vehiculele care depășesc 90.000 de mile, CarMax oferă oferte mai bune în medie peste 68% din timp.

  Este Carvana mai ieftin decât dealerul?

  Este Carvana mai ieftin decât dealerii? … prețurile dealer-ului ar putea face Carvana să arate ca opțiunea mai accesibilă. Cu toate acestea, cu Carvana și alte loturi de mașini second hand online, prețul pe care îl vedeți este prețul pe care îl obțineți. Nu ești în stare să negociezi sau să tocmești prețul, ceea ce este regretabil.

   Cine plătește mai mult Carvana sau Vroom?

   În general, Vroom oferă, în medie, oferte câștigătoare mai mari, ceea ce înseamnă că este mai probabil să plătească un preț mai mare prin licitarea la vehicule mai scumpe decât este Carvana. Oferta medie câștigătoare a Vroom este de 1.880 USD, în timp ce Carvana are o ofertă câștigătoare medie de 1.218 USD.

   Îmi pot urmări mașina cu telefonul?

   Telefonul tău își poate urmări acum locația cu ajutorul unei aplicații! … Din fericire, dacă v-ați întrebat vreodată cum să urmăriți o mașină folosind telefonul, este de fapt destul de ușor. Prima opțiune este să utilizați o funcție GPS încorporată, cum ar fi OnStar (GM), HondaLink și FordPass.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE