fbpx
15.5 C
New York City
marți, aprilie 23, 2024

Care este cel mai bun motor de căutare pentru informații medicale?

1. Pubmed. P și este cel mai popular și mai cunoscut motor de căutare medicală. Este gratuit de utilizat și vă permite să căutați literatură biomedicală și științele vieții.

De asemenea oamenii întreabă, Care sunt 5 surse de încredere de informații despre sănătate?
broșuri de sănătate în spitalul local, cabinetul medicului sau centrul de sănătate comunitară. linii de asistență telefonică, cum ar fi NURSE-ON-CALL sau Directline. medicul dumneavoastră sau farmacistul. site-uri web de încredere cu informații despre sănătate, cum ar fi site-uri guvernamentale, site-uri specifice afecțiunilor, site-uri ale organizațiilor de asistență și reviste medicale.

De asemenea întrebarea este, Cum vă puteți da seama dacă un site web de informații despre droguri este o sursă credibilă de informații?
Există un site de încredere recomandat de FDA? Încercați site-urile www.drugs.com/fda-consumer/ sau MedlinePlus. Drugs.com este conceput atât pentru consumatori, cât și pentru profesioniștii din domeniul sănătății. Site-ul conține articole, videoclipuri și prezentări de diapozitive FDA Consumer Update.

Întrebări frecvente:

Care este cel mai precis site medical?

Alegerea: cele mai fiabile informații despre medicamentele eliberate pe bază de rețetă se află pe site-ul MedlinePlus al Bibliotecii Naționale de Medicină din S.U.A. și al National Institutes of Health [nlm.nih.gov/medlineplus].

Care sunt cele mai frecvente două tipuri de baze de date utilizate în asistența medicală?

Bazele de date obișnuite găsite în asistența medicală includ Fisierul de analiză și revizuire a furnizorilor Medicare, National Practitioner Data Bank și National Health Care.

Care sunt cele mai comune două tipuri de baze de date găsite în asistența medicală?

Cele mai comune două tipuri de baze de date găsite în asistența medicală… baze de date relaționale și orientate pe obiecte. Un index creează o definiție pentru termenii care se află într-o bază de date.

Există o bază de date națională pentru dosarele medicale?

Nu există o bază de date centralizată a dosarelor medicale. … „Cu toate acestea, cabinetele și clinicile individuale ale medicilor nu sunt obligate legal să păstreze evidențele pacienților pentru o perioadă de timp specificată.

    Related Articles

    [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

    ARTICOLE POPULARE