fbpx
12.4 C
New York City
vineri, aprilie 19, 2024

Există un motor științific de căutare?

Science.gov caută în peste 55 de baze de date și peste 2100 de site-uri web selectate de la 13 agenții federale, oferind 200 de milioane de pagini de informații științifice cu autoritate ale guvernului S.U.A., inclusiv rezultatele cercetării și dezvoltării. Science.gov este guvernat de Alianța interagenție Science.gov.

În mod similar, Care este cel mai cuprinzător site web pentru informații științifice? Scientific American nu este doar cea mai lungă revistă publicată în mod continuu din S.U.A. (colaboratorii din trecut la brandul vechi de 170 de ani includ Jonas Salk, Francis Crick și Albert Einstein), ci și unul dintre cele mai cuprinzătoare site-uri de știri științifice ale sale.

La fel, Cum găsesc lucrări academice? Luați legătura cu jurnalul și savantul. (E-mailul savantului se află adesea pe pagina de rezumate. De asemenea, savanții au, în general, o pagină web ușor de găsit.) Este posibil ca cineva să vă ofere o copie gratuită a lucrării, mai ales dacă sunteți membru al presei.

Întrebări frecvente:

Care este cea mai bună sursă de informații științifice?

Lucrările științifice publicate sunt mult mai fiabile decât alte surse de informații, deoarece sunt revizuite de colegi. Aceasta înseamnă că înainte ca o lucrare să fie acceptată și publicată de o revistă, aceasta este trimisă la cel puțin doi experți în domeniu care fie aprobă, sugerează revizuiri sau resping lucrarea.

Ce este un site web științific de încredere?

BBC a fost în fruntea listei celor mai bune 10 site-uri web pentru știri științifice. … Celelalte site-uri de știri științifice lăudate de RealClearScience, în ordine descrescătoare, au fost: Ars Technica, New Scientist, Popular Science, Live Science, National Geographic, Smithsonian Magazine și io9.

  Care sunt unele surse credibile pentru știință?

  Unele dintre sursele la care ne referim adesea în cercetarea noastră includ: baze de date/reviste de reviste – Science Direct, reviste SAGE, Emerald, JSTOR, Springer, The Lancet. Publicații științifice/ Publicații de specialitate – Nature, Cell, Science, New Scientist, MIT Technology Review.

  Ce face un site științific bun?

  Păstrați site-ul ușor de navigat și nu creați prea multe pagini. Pune cele mai importante informații pe pagina ta de pornire. Creați un logo și o marcă pentru site-ul dvs. dacă nu aveți. Subliniați subiectul cercetării și obiectivelor dvs. actuale de cercetare.

  Este Mendeley mai bun decât nota de final?

  Mendeley eclipsează, de asemenea, Endnote cu PDF-uri, generând informații relevante despre citații (autor, titlu, jurnal etc.) din citirea PDF-urilor. Nu este perfect și necesită o corectare atentă după aceea, dar este atât de util.

  Este Mendeley mai bun decât zotero?

  Mendeley este excelent la captarea metadatelor din PDF-uri, dar nu este la fel de minuțios cu alte surse. Zotero va importa majoritatea metadatelor din paginile web, dar poate fi necesar să adăugați sau să editați elemente precum data publicării și autorul.

  Mendeley este întrerupt?

  Mendeley este un software freemium. Aplicații mobile Mendeley pentru citirea articolelor din mers, disponibile pentru iOS și Android. Acestea vor fi eliminate pe 15 martie 2021.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE