fbpx
21.6 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Care este diferența dintre boost și promovează facebook?

Principala diferență este că amplificarea unei postări este rapidă și simplă, în timp ce promovarea unei postări sau crearea unui anunț dintr-o postare existentă necesită mult mai mult timp și necesită cunoștințe despre Ads Manager.

Ținând cont de acest lucru, Este mai bine să stimulezi o postare sau să promovezi o pagină pe Facebook?
Dacă doriți să implicați fanii pe care îi aveți în prezent, ar trebui să utilizați o postare promovată, astfel încât să puteți alege ca anunțul să ajungă numai în rețeaua dvs. Dacă doriți să generați trafic de la un public vizat către site-ul dvs., alegerea opțiunii „Persoane pe care le alegeți prin direcționare” este cea mai bună.

Ținând cont de acest lucru, De ce nu ar trebui să amplificați niciodată o postare pe Facebook?
Algoritmul News Feed de la Facebook a făcut din ce în ce mai dificil pentru mărci să-și aducă conținutul în fața publicului țintă de pe platformă. Într-un fel, prin simpla creștere a postărilor, nu profitați de întreaga putere a sistemului de publicitate al Facebook. …

  Întrebări frecvente:

  Este mai bine să amplificați o postare sau să creați un anunț?

  Dacă scopul tău final este de a promova gradul de conștientizare a mărcii, atunci probabil că vrei să iei în considerare cu fermitate creșterea unei postări. Dacă vrei să atragi trafic către site-ul tău web sau să ai un alt obiectiv care nu este conștientizarea mărcii, vizibilitatea sau creșterea audienței pe Facebook, o reclamă poate fi o opțiune mai bună.

  Ce face Facebook Boost?

  Postările optimizate sunt reclame pe care le creați din postările de pe Pagina dvs. de Facebook. Amplificarea unei postări vă poate ajuta să primiți mai multe mesaje, vizionări video, clienți potențiali sau apeluri. De asemenea, puteți ajunge la persoane noi care probabil sunt interesate de Pagina sau afacerea dvs., dar care nu vă urmăresc în prezent.

  Funcționează plata pentru promovarea pe Facebook?

  Oricum, probabil că ți-ai pus aceeași întrebare: Funcționează publicitatea pe Facebook? Este o întrebare perfect rezonabilă, indiferent de cât de familiar ești cu rețelele plătite. Din fericire, există un răspuns scurt și ușor: da, publicitatea pe Facebook funcționează – incredibil de bine.

  Postarea boost pe Facebook costă bani?

  Facebook a crescut costul postării

  Poți spori o postare pe Facebook cu doar 1 USD pe zi. Cu cât cheltuiți mai mult, cu atât mai mulți oameni va ajunge anunțul dvs.

  Cât de des ar trebui să sporești postările pe Facebook?

  Nu în ultimul rând, urmărește să postezi cel puțin o dată pe săptămână. Când postezi o dată pe săptămână, publicul tău poate vedea că ești dedicat paginii tale, afacerii și clienților tăi. Este timpul să creezi o postare care crezi că va capta publicul. Abia aștept să-l văd.

  Puteți spune dacă o postare pe Facebook este amplificată?

  Vedeți rezultatele pentru postarea dvs. optimizată

  Pentru a vedea rezultatele postării dvs. stimulate: Accesați Pagina dvs. de Facebook. Selectați în partea de sus a paginii dvs. Selectați Gestionați.

  Când ar trebui să folosesc Boost Post?

  Când să folosiți reclamele Facebook vs postări amplificate

  De exemplu, dacă doriți implicarea publicului pe Pagina dvs. sau să vă dezvoltați gradul de cunoaștere a mărcii, creșterea unei postări este o modalitate excelentă de a maximiza vizibilitatea și de a vă crește publicul. Pentru a crea tipuri de anunțuri și campanii mai avansate, utilizați Managerul de anunțuri.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE