fbpx
9.7 C
New York City
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Cum funcționează promovarea fb?

O postare optimizată pe Facebook este la fel ca o postare obișnuită pe Facebook. Cu excepția faptului că cheltuiți puțini bani pentru a-l promova oamenilor care nu v-ar vedea postarea organică. Este cea mai simplă formă de reclamă pe Facebook și puteți crea una în doar câteva clicuri.

Având în vedere acest lucru, Cum funcționează postările promovate pe FB?
Postările promovate sunt o opțiune de publicitate de la Facebook care vă permite să vă asigurați că postările pe care doriți să le comercializați sunt văzute în fluxurile de știri ale mai multor persoane. … Alegeți o postare, setați un buget și apoi postarea este partajată unui anumit număr de membri Facebook.

  Pe lângă asta, Poți să anulezi o postare pe Facebook?
  Notă: nu puteți edita text, imagini și videoclipuri după ce amplificarea dvs. a fost revizuită și publicată. Dacă decideți că doriți să vă schimbați textul sau reclamele, va trebui să creați o nouă postare și să o stimulați.

  Întrebări frecvente:

  Cât costă promovarea pe Facebook?

  Costul reclamelor Facebook depinde de modelul dvs. de licitare, cum ar fi cost-pe-clic (CPC) sau cost-pe-mia-afișări (CPM). Dacă utilizați CPC, publicitatea pe Facebook costă aproximativ 0,97 USD pe clic. În comparație, dacă utilizați CPM, publicitatea pe Facebook costă în jur de 7,19 USD la 1000 de afișări.

  Ce reclame Facebook sunt cele mai eficiente în 2021?

  1. Anunț foto. Oamenilor le place ceva ce pot vedea. Prin urmare, o reclamă foto este una dintre cele mai eficiente reclame Facebook.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE