fbpx
16.3 C
New York City
luni, aprilie 22, 2024

Care este instagramul oficial al park seo-joon?

박서준 (@bn_) • Fotografii și videoclipuri de Instagram.

De asemenea oamenii întreabă, Cum se numește Park Seo Joon Instagram? Park Seo Jun (@park_seojoon19) • Fotografii și videoclipuri de Instagram.

Ținând cont de acest lucru, Park Hae Joon are Instagram? Park Hae Jun / 박해준 (@haejunpark0614) • Fotografii și videoclipuri de Instagram.

Întrebări frecvente:

Care este numele real Park Seo-joon?

Tinerețe. Park Seo-joon (născut Park Yong-kyu) (coreeană: 박용규) s-a născut pe 16 decembrie 1988, în Seul, Coreea de Sud.

Park Seo-joon este pe rețelele sociale?

Park Seo Joon este printre cele mai populare vedete din Coreea de Sud și nu are nevoie de prezentare. Datorită prieteniei sale strânse cu V de la BTS la vlogurile zilnice pe Insta, actorul are 19 milioane de urmăritori în prezent.

Jung Hae In îl urmărește pe jisoo pe Instagram?

Cei doi protagonisti, în special, Jung Hae In, care joacă rolul lui Im Su Ho, și Jisoo de la BLACKPINK, care o interpretează pe Eun Young Ro, par să aibă o prietenie minunată. … Nu este prima dată când actorul îl menționează pe Jisoo pe Instagram, încarcând mai multe postări cu idolul.

  Park Solomon are un Instagram?

  𝓟𝓪𝓻𝓴 𝓼𝓸𝓵𝓸𝓶𝓸𝓷 (@parksolomon_actor) • Fotografii și videoclipuri de Instagram.

  Yoo In Na are Instagram?

  Yoo In Na (@yooinna065) • Fotografii și videoclipuri de Instagram.

  Care este cel mai urmărit actor coreean pe Instagram?

  Cea mai urmărită celebritate coreeană din Coreea de Sud este cea mai bună prietenă a lui Jung Ho Yeon și membru BLACKPINK Jennie, cu 57,40 milioane de urmăritori, urmată de BTS, apoi de Jisoo, Rose de la BLACKPINK, urmată de Instagramul oficial al BLACKPINK, actorul Lee Min Ho și Cha Eun Woo în Locul 7 și acum Jung Ho Yeon pe locul 8.

  Care este contul oficial de Twitter al Park Seo-joon?

  Park Seo Joon (@seon_joon) / Twitter.

  Han Seo Joon are Instagram?

  han seo joon (@seo_joon_han007) • Fotografii și videoclipuri de Instagram.

  Jisoo este într-o relație?

  Și fanii doar sperau că cei doi încep să se întâlnească în viața reală. Și exact asta s-a întâmplat. În timp ce spectacolul a devenit un super hit pe tot globul, cuplul a lansat o declarație comună în care dezvăluie că cei doi sunt într-o relație.

  Va avea Ghiocel o scenă de sărut?

  În ultimul lor LIVE, Lisa dezvăluie în sfârșit dacă a văzut scena iconică a săruturilor din Ghiocel, iar răspunsul este, desigur, da.

  Jung Hae In este într-o relație?

  Jung Hae In este momentan single. Nu se întâlnește cu nimeni.

  Kim Hwan Hee are Instagram?

  Hwanhee Kim (@kim. hwanhee) • Fotografii și videoclipuri de Instagram.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE