fbpx
15.9 C
New York City
duminică, aprilie 21, 2024

Care este site-ul oficial kickass?

Noul site Kickass Torrent (https://katcr.to/) este din nou online, cu personal original și încărcători dedicați. Iată ce a spus echipa KAT cr la lansarea site-ului: „Avem la bord toți cei mai importanți uploaderi și au continuat să distribuie neobosit chiar înainte ca motoarele de torrent să revină.

În mod similar, Kickass este doar legitim? În comparație cu alte site-uri torrent, este cu siguranță foarte demn de încredere, deoarece există multe încărcări excelente de aproape tot conținutul.

De asemenea oamenii întreabă, Kickass a fost închis? Site-urile oglindă Kat.cr și KAT au fost complet offline după confiscările de domenii ale guvernului SUA. Proprietarul site-ului, Artem Vaulin, este, de asemenea, în închisoare, și chiar și la doi ani de când Kat.cr a închis, el încă se luptă pentru extrădarea în SUA. Drept urmare, Kickass este în jos.

Întrebări frecvente:

Ce este proxy Kickass?

Ce este un proxy Kickass? Un proxy Kickass este în esență un site care vă permite să obțineți acces din spate la KAT. Acestea vor face browserul dvs. să pară ca și cum ar fi bazat într-o locație în care KAT nu este ilegal, maschându-vă adresa IP și permițându-vă să accesați site-ul.

Unde e kickass acum?

Site-ul web KickassTorrents (cunoscut și sub numele de Kickass Torrents sau doar KAT) a fost reînviat. Un grup de personal original, care a adus pentru prima dată partea comunității a site-ului înapoi la katcr.co, a relansat acum infamul site torrent la katcr.co/new, cu același aspect și senzație ca originalul.

De ce kickass necesită un cont?

De ce noul site web torrent kickass cere utilizatorului să se înregistreze și să dea cont pentru descărcarea link-urilor torrent? – Quora. Pentru că vor informațiile tale pur și simplu. După cum este explicat în acest thread, tot ce aveți nevoie este „infohash”. Introduceți-l în clientul torrent ca link nou.

Ce este în neregulă cu site-ul Kickass?

Kickass Torrents a fost cel mai popular site de partajare a fișierelor, dar în 2016 proprietarul Artem Vaulin a fost arestat de Departamentul de Justiție al SUA și acuzat de o serie de infracțiuni de spălare a banilor și drepturi de autor. … Descărcarea conținutului protejat prin drepturi de autor este ilegală în mai multe țări.

  Cine este proprietarul Kickass?

  Artem Vaulin, operatorul acuzat al KickassTorrents, a scăpat de custodia în Polonia, unde a fost arestat în 2016.

  Cum descarc filme cu uTorrent?

  1) Deschideți uTorrent. 2) Selectați Opțiuni > Preferințe > Directoare. 3) Bifați caseta de selectare Pune descărcări noi în, apoi faceți clic pe cele trei puncte din dreapta câmpului pentru a căuta folderul în care doriți să salvați filmele descărcate. 4) Faceți clic pe Aplicare.

  Kickass este deținut de Marvel?

  Kick-Ass este numele a doi supereroi fictivi care servesc ca personaje din titlu și protagoniști ai seriei Kick-Ass, publicată de Marvel Comics sub amprenta companiei Icon Comics și de Image Comics. Duo-ul a fost creat de artistul John Romita Jr. și scriitorul Mark Millar.

  Unde este Artem Vaulin?

  Vaulin se află în prezent într-o celulă de închisoare din Polonia, după ce tânărul de 31 de ani a fost acuzat anul trecut de autoritățile americane că a condus unul dintre cele mai populare locuri din lume pentru a obține ilegal filme, emisiuni de televiziune, cântece și jocuri video.

  Cum a fost prins Artem Vaulin?

  În timpul unei escale în Polonia, Vaulin – tânărul de 31 de ani acuzat de Statele Unite că operează KickassTorrents (KAT), cel mai popular loc de pe internet pentru a obține ilegal filme, cântece și jocuri video – a fost arestat de autorități.

  Pentru ce este folosit uTorrent?

  uTorrent este un program gratuit care este folosit pentru a descărca fișiere mari într-un mediu de partajare a fișierelor. Programul a fost lansat în septembrie 2005 și a fost construit de Luvig Strigeus și face parte din portofoliul BitTorrent. Are 100 de milioane de utilizatori în întreaga lume și este disponibil în 67 de limbi diferite.

  Related Articles

  [td_block_social_counter facebook="transilvaniasellingmachine" youtube="channel/UCUzmj_H4lcIxolKd5_r-Now" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="URMĂREȘTE-NE" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333" manual_count_facebook="4173" manual_count_youtube="2421" instagram="transilvaniasellingmachine" manual_count_instagram="1347"]

  ARTICOLE POPULARE